Băutura care ajută la creșterea imunității și te scapă de celulită. O poți prepara de unul singur, din câteva ingrediente

Băutura care crește imunitatea și te scapă de celulită. Trucul care te va ajuata să scapi rapid și sănătos de micile probleme.

30 aug. 2023, 15:24
Băutura care ajută la creșterea imunității și te scapă de celulită. O poți prepara de unul singur, din câteva ingrediente
Băutura care te ajută să scapi de celulită

Tot mai multe femei sunt interesate de soluțiile minune care pot preveni sau combate urmele de celulită. Masajele și tratamentele corporale sunt beneficie, dar există și alte soluții, precum băutura recomanndată de nutriționistul Mario Popescu.

Băutura poate fi preparată în propria bucătărie și nu doar te va putea scăpa de celulită, dar va contribui semnificativ și la creșterea imunității sale.

Citește și: Respectă aceste cinci reguli și poți scăpa de celulită. Carmen Brumă le-a dezvăluit: „Încep cu o veste bună”

„Cel mai sănătos smoothie pe care îl poți face în casă. Îl numesc imuno booster, pentru că crește foarte, foarte mult imunitatea. Lămâia este baza pentru orice smoothie, lime, chimen, turmeric, piper roșu. Piperul roșu și turmericul sunt alimentele folosite în toate produsele pentru creșterea imunității. Folosite împreună, ele își potențează aciditatea de până la 20 de ore. Turmericul intensifică metabolismul, arderile, funcționează ca un aliat împotriva celulitei”, a dezvăluit Mario Popescu, pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum să scapi de celulită doar cu ajutorul unor alimente! Dacă respecți acest meniu viața ta va fi schimbată

Și antrenorul de fitness Alexander Florescu a vorbit pe marginea acestui subiect. El susține că fetele și femeile care își doresc să scape complet de celulită trebuie, în primul rând, să adopte o dietă cât mai sănătoasă, care să conțină foarte multe legume. Nici proteina nu trebuie să lipsească din meniul zilnic, iar sportul are și el rolul său.

„De zi cu zi, putem face sport, masaj de două ori pe săptămână și să avem și o dietă personalizată, strict pentru celulită. Acestea se bazează mai mult pe legume, au un echilibru cantitativ, legume, proteină. Trebuie să consumăm un număr mare de proteină, dar și să ne hidratăm mult, pentru a scăpa de celulită. În general, se calculează 1,5 g de proteină ori kilogramele pe care le ai, așa știi cât trebuie să consumi”, a declarat Alexander Florescu în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, potrivit spectacola.ro.