Băutura pe care ar trebui să o bei în fiecare dimineață. Lidia Fecioru: „Cura de tratament se face o lună de zile”

Băutura pe care ar trebui să o bei în fiecare dimineață. Lidia Fecioru a dezvăluit un obicei care ne va face viața mai ușoară, dar și mai sănătoasă. Bioenergoterapeutul susține că este bine să consumăm colagen, dimineața, atât femeile, cât și bărbații.

11 ian. 2024, 18:29
Băutura pe care ar trebui să o bei în fiecare dimineață. Lidia Fecioru: „Cura de tratament se face o lună de zile”
Băutura pe care ar trebui să o bei în fiecare dimineață

Băutura pe care ar trebui să o bei în fiecare dimineață. Lidia Fecioru spune că această  cură de tratament care se ține o lună și se reia după șase luni, îți va îmbunătăți viața considerabil dacă respecți întocmai indicațiile.

Citește și: Lidia Fecioru, despre cum dinții pot influența comportamentul, personalitatea și destinul omului: „Oamenii cu dantura sfărâmată trec prin niște tragedii sufletești de nedescris”

Băutura pe care ar trebui să o bei în fiecare dimineață

Și femeile și bărbații au nevoie de colagen! 5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață.

Cura de tratament se face cam o lună de zile, după care ne oprim și o reluăm dupa șase luni.” avertizează bioenergoterapeutul, potrivit Antena3.ro.

Beneficiile colagenului sunt numeroase, ne ajută la creier, îmbunătățește gândirea, dar și la oase, mai ales pentru cei care suferă de osteoporoză: ”Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei. Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este facută din oase”.

Floarea care te ajută să ai noroc în dragoste

Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă.

Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare. Acestei plante nu-i place căldura, de aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei. Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani.”, a spus Lidia Fecioru.