Băuturi incredibile pentru o talie de invidiat

Dacă te numeri printre cele care obișnuiesc să acumuleze grăsime în zona taliei și pe șolduri, aceste băuturi te vor ajuta să ai o siluetă mai atrăgătoare.

RomaniaTV.net
26 mai 2016, 13:47
Băuturi incredibile pentru o talie de invidiat

Ingredientele acestor băuturi sunt recunoscute pentru faptul că topesc grăsimile și stimulează corpul să elimine toxinele. Băute în cure de câteva zile, nu au efecte secundare, ajută la buna funcționare a organelor, echilibrează nivelul pH-ului, previn cancerul – toate mulțumită antioxidanților pe care-i conțin.

Băutură pe bază de citrice

Ai nevoie de:

2,5 l apă

1 lămâie

2 portocale

3 linguri oțet de mere

3 lingurițe de ghimbir ras

Spală citricele și stoarce-le, apoi amestecă sucul cu apă și cidru. La final, adaugă ghimbirul și amestecă bine. De-a lungul zilei, bea câte puțin din această băutură. Procedează la fel în următoarele cinci zile. Dacă dorești, poți aștepta trei zile până să repeți cura.

Citeşte şi  Alimente bune şi rele pentru un abdomen plat

Suc de grepfrut cu miere

Ai nevoie de:

1 lingură de miere

1 pahar suc de grepfrut sau de portocale

2 lingurițe oțet de mere

Amestecă toate ingredientele cu ajutorul unui blender, până obții o băutură cu textură fină. Bea-o cât este încă proaspătă, înainte de prânz sau de cină, timp de o săptămână. Repetă procedura după o săptămână de pauză.

Extrapont

Mănâncă mai multe fibre

Cu fiecare 10 grame de fibre consumate zilnic ai cu 4% mai puțin în talie și șolduri. Poți mânca două mere pe zi, cereale integrale la icul dejun, o portocală sau adăuga o garnitură de broccoli ori de fasole neagră la masa de prânz. Ronțăie felii de morcovi în loc de covrigei și adaugă la gustări, peste iaurt sau în prăjiturile de casă 1-2 lingurițe de semințe de in hidratate înainte.

Dacă te simţi lipsită de energie, prepară-ţi propriile băuturi energizante.