Alimente bune şi rele pentru un abdomen plat

De ce trebuie să fie acesta doar un atribut al celebrității? Și tu poți arăta precum frumoșii de pe copertele revistelor glossy, dacă ai face o selecție mai riguroasă în frigider. Află ce trebuie să mănânci și ce trebuie să arunci și drumul către o talie de invidiat va fi muuult mai scurt!

RomaniaTV.net
31 mart. 2016, 08:45
Alimente bune şi rele pentru un abdomen plat

Iaurt

Nu este cazul să mai trecem în revistă beneficiile acestui superaliment. Aproape că nu există dietă de slăbire care să nu-l recomande, în varianta lui degresată sau din lapte de capră.

Puțini știu, însă, că iaurtul este aliatul unui abdomen plat, în special sortimentul mai nutritiv, iaurtul grecesc, totul datorându-se bacteriilor probiotice conținute de acest aliment. Acestea sunt esențiale pentru un sistem digestiv sănătos, ajutând împotriva balonării și constipației, dar și a aspectului inestetic al zonei tale mediene.

Citeşte şi  Cum să îţi controlezi apetitul

Legume crucifere

Sau, mai exact, broccoli, varza de bruxelles, sparanghel, conopidă, fasole galbenă. Ce legătură este între aceste legume și abdomenul tău plat, te întrebi? Conținutul lor bogat în vitaminele A, C și K, acid folic, beta caroten, calciu, magneziu și fibre, toate aceste substanțe nutritive stimulând arderile.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui material.