Bebino, liderul grupării Sportivilor, se recăsătoreşte la scurt timp după ce a fost părăsit. Cine este Roxana, viitoarea soţie

Traficantul de droguri Marius Alecu, alias Bebino sau King Kong din Berceni, care a fost atacat de niște mafioți dirijați de polițiști, a decis să-și refacă viața.

06 ian. 2024, 16:35
Bebino, liderul grupării Sportivilor, se recăsătoreşte la scurt timp după ce a fost părăsit. Cine este Roxana, viitoarea soţie

Bebino a devenit burlac, dar se pare că îi place viaţa de familist, mai ales că s-ar putea să aibă nevoie de pachete la închisoare din cauza activităţii bogate „de interlop”. Liderul grupării Sportivilor este judecat în mai multe dosare, în unul dintre acestea fiind condamnat la zece ani

Reporterii SPYNEWS.ro, au descoperit că interlopul Bebino, condamnat într-un dosar la zece ani de pușcărie și judecat sub control judiciar în mai multe dosare, a depus încă de la finele anului trecut actele necesare pentru căsătorie la Starea Civilă din cadrul Primăriei Sectorului 4.

Conform documentelor oficiale, aleasa inimii este Ștefania Roxana C., o tânără originară din Craiova, alături de care Bebino vrea să trăiască liniștit, până la adânci bătrâneți. Și care să-l viziteze în pușcărie, pentru pachet și camera intimă.

Bebino, interlopul „măcelărit” cu săbiile, susţine că s-a îmbolnăvit după gratii. A fost eliberat şi este cercetat sub control judiciar!

Fosta soție a lui Bebino a introdus anul trecut acțiune de divorț, iar magistrații i-au admis, în parte, cererea. „Admite în parte cererea, astfel cum a fost precizată. Desface căsătoria părţilor încheiată la data de 04.06.2016 şi înregistrată în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 4 Bucureşti, sub nr. 687, din culpa exclusivă a pârâtului. Dispune revenirea reclamantei la numele avut anterior căsătoriei, acela de … . Ia act că reclamanta nu a solicitat cheltuieli de judecată în prezenta cauză, rezervându-şi dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată”, a hotărât instanța.

Fosta nevastă a lui King Kong din Berceni a scăpat la mustață de un proces penal, grație procurorilor, care i-au clasat dosarul în care aceasta era acuzată că a șofat fără permis. Ce i-a determinat pe apărătorii legii să lase nesancționată o persoană care a pus în pericol viețile participanților la traficul rutier… nu se știe! Cert este că, deși o puteau trimite în judecată pe nevasta traficantului de droguri, procurorii au ales să o salveze de la o eventuală condamnare, fie ea și cu suspendare.

„În temeiul art. 318 alin. 15 C.proc.pen., admite cererea de confirmare a ordonanţei de renunţare la urmărirea penală nr. 3352/P/2018 din data de 17.11.2020 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, faţă de inculpata Alecu Alexandra Catalina, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. şi ped. de art. 335 alin. 1 C.p. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, este hotărârea prin care judecătorii au girat decizia procurorilor.

Judecători care, în 2017, i-au dat lui Bebino o pedeapsă de doi ani şi jumătate, cu suspendare, deşi faptele comise de interlop erau extrem de grave: trafic de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Interlopul Joe, care i-a tăiat două degete rivalului Bebino, și-a retras cererea de eliberare condiționată

În 2020, înainte să fie arestat, interlopul Marian Bejan, considerat lordul drogurilor din București, a intrat în conflict cu Marius Alecu, zis Bebino, membru al grupării Sportivilor.

Potrivit Newsweek, Bejan l-a angajat pe Cezar Petcu, zis Joe, un cunoscut de-ai săi din zona Tei Toboc, căruia i-ar fi spus că îi dă 10.000 de euro pentru viața rivalului său din cartierul Berceni.

Deoarece Joe a considerat că 10.000 de euro este o sumă prea mică pentru o crimă, a acceptat să bage cuțitul în Bebino, dar să-i provoace doar răni superficiale.

În ianuarie 2020, Bebino a fost atras într-o ambuscadă și a fost tăiat de mai multe persoane, pe o stradă din Tei Toboc. În urma loviturilor, acesta și-a pierdut inclusiv două degete, conform Gândul.

Citește și: Dumitru Buzatu, lefter în prag de Crăciun. DNA l-a lăsat fără terenuri, banii din casă și i-a blocat conturile bancare

Bebino a fost la un pas de moarte pentru că suferise mai multe răni grave. El a rămas, de altfel, fără două degete care i-au fost amputate cu sabia.

Joe face parte din ”Clanul Cocalarilor”, una dintre cele mai violente grupări interlope din București.

Inițial, pe lângă eliberarea condiționată, Joe e cerut la Tribunalul Alba întreruperea executării pedepsei din motive medicale, însă solicitarea i-a fost respinsă ca neîntemeiată.

Solicitarea i-a fost respinsă, așa că s-a adresat Judecătoriei Sector 4 cu o nouă cerere de eliberare.

Apoi, în noiembrie a solicitat retragerea cererii de eliberare condiționată, iar Tribunalul București a luat act.