Bebino, şeful Clanului Sportivilor, a fost ridicat iar de mascaţi. Este cercetat pentru fapte grave

Emil Marius Alecu, șeful Clanului Sportivilor, a ajuns din nou în arestul Poliției. El a fost săltat de mascați pentru mai multe infracțiuni, unele comise cu violență. 

12 mart. 2024, 12:18
Bebino, şeful Clanului Sportivilor, a fost ridicat iar de mascaţi. Este cercetat pentru fapte grave
Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină

Bebino a fost reținut după ce a vândut cu acte false un autoturism de lux pe care îl luase drept garanție pentru un împrumut de 5.000 de euro acordat unui tânăr.

De asemenea, interlopul a luat, sub amenințări grave, o sumă importantă de la un tânăr din București.

Interlopul Bebino, șeful Clanului Sportivilor, săltat de mascați. Este cercetat pentru fapte grave

Conform anchetatorilor, un tânăr de 27 de ani i-a cerut lui Bebino 5.000 de euro împrumut. A lăsat drept gaj mașina sa, un Audi A5.

Se întâmpla în septembrie 2023. Două luni mai târziu, când acesta a mers să plătească datoria și să-și recupereze mașina Bebino i-a spus că nu i-o mai dă înapoi. O vânduse deja folosind documente falsificate.

Citeşte şi: Interlopul Florin Duduianu a fost arestat în SUA. În România era dat în urmărire pentru că a jefuit și șantajat maneliști, inclusiv pe Florin Salam

Aceasta nu este singura ispravă a interlopului. Anul acesta, a ademenit doi bărbați la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei. Pe unul l-a bătut apoi l-a amenințat cu mai multe cuțite până a obținut de la acesta 60.000 de lei.

Anchetatorii au intrat pe fir. Astfel, la data de 11 martie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București –  Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București și Județul Călărași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere,  înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată și tâlhărie calificată.

Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină. UPDATE: s-a emis mandat de arestare!
Au fost puse în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri și înscrisuri cu valoare probatorie, printre care documente susceptibile a fi false, precum și instrumente ce ar fi fost folosite la contrafacerea acestora.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore,  urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale, al Serviciului de Criminalistică din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cercetările sunt continuate de către  Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz de încredere, înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată și tâlhărie calificată.