Becali nu vrea să audă de GRAŢIERE: Libertate şi sănătate fără bani, mai bine nu o ai

Giovanni Becali nu vrea să audă de grațiere. Înainte să fie băgat în puşcărie, fostul impresar a declarat într-un interviu că nu va cere nici măcar două ore de libertate, dacă judecătorii consideră că el este vinovat. După ce a fost condamnat, însă, Giovani nu a mai spus nimic dacă are de gând să ceară eliberarea. 

RomaniaTV.net
09 mart. 2014, 13:48
Becali nu vrea să audă de GRAŢIERE: Libertate şi sănătate fără bani, mai bine nu o ai

„Nu sunt de acord cu graţierea. Şi dacă iau 20 de ani nu cer două zile, două ore de clemenţă. Ce e aia? Dacă justiţia crede că eu am greşit, plătesc şi cu asta basta”, spune Giovani Becali înainte să fie condamnat în dosarul Transferurilor. 

„Puşcăria e mai diferită decât libertatea, decât un hotel, dar e un mod de a trăi. Libertatea şi sănătate fără să ai bani, mai bine nu o ai. Decât să fiu sănătos şi liber şi să nu am bani, să stau pe stradă să cerşesc, mai bine mă duc la puşcărie. Ce să fac în libertate? Să incomodez circulaţia, maşinile?”, se întreba Ioan Becali.

Citeşte şi: Giovani Becali, „şmecher” şi la suferinţă. Se destinde în puşcărie fredonând muzică de operă şi manele

„Aţi văzut ce meniu au? Supă de găluşte. Tatăăăă, supa de găluşte pe vremuri era cam scumpă pentru mamele noastre. Apoi marmeladă. Eu am ţinut postul înaintea Paştelui. Marmeladă cu pesmet mâncam, ce mare scofală”, a povestit vărul lui Gigi Becali.