Beneficiile afinelor. Superalimentul bogat in nutrienti si antioxidanti. Bonus: ceaiul de brusture

Afinele sunt un superaliment popular cu o multime de beneficii. Beneficiile afinelor sunt cunoscute de sute de ani. Multi oameni considera ca afinele sunt un superaliment datorita continutului ridicat de nutrienti si antioxidanti.

04 ian. 2021, 07:44
Beneficiile afinelor. Superalimentul bogat in nutrienti si antioxidanti. Bonus: ceaiul de brusture

Beneficiile afinelor. Substantele nutritive din afine duc la un risc scazut de infectie a tractului urinar, prevenirea anumitor tipuri de cancer, imbunatatirea functiei imune si scaderea tensiunii arteriale.

Beneficiile afinelor pentru sanatate, tratament traditional
Toti expertii in sanatate si nutritie recomanda dietele care includ fructele si legumele. Beneficiile afinelor pentru sanatate nu sunt contestate de nimeni pentru ca afinele sunt bogate in vitamine si antioxidanti.

Din punct de vedere istoric, nativii americani foloseau afine ca tratament pentru afectiunile vezicii urinare si ale rinichilor, in timp ce colonistii timpurii din Anglia le foloseau pentru a trata apetitul slab, afectiunile stomacului si tulburarile de sange.

Beneficiile afinelor – Reducerea riscului de boli cardiovasculare
Beneficiile afinelor pentru bolnavii care prezinta un risc de boala cardiovasculara sunt multiple. O analiza sistematica din 2019 a constatat ca suplimentarea afinei in dieta poate ajuta o persoana sa gestioneze mai multi factori de risc pentru bolile cardiovasculare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Dieta cu afine. Slăbeşti până la 5 kg într-o săptămână
Ce boli vindeca ceaiul de brusture
Ceaiul de brusture este folositde multi ani in medicina chineza . Citeste in continuare ce boli vindeca ceaiul de brusture!

Unii specialisti in medicina pe baza de plante considera ca bautura poate imbunatati sistemul imunitar, reduce tensiunea arteriala, vindeca un ficat deteriorat si chiar previne sau trateaza cancerul.

Ceaiul de brusture este, de asemenea, utilizat pentru a inversa semnele imbatranirii si pentru a imbunatati sanatatea parului.

Planta de brusture a fost utilizata in medicina chineza de mii de ani pentru a vindeca boli. Se crede ca radacinile, florile si alte parti ale plantei au numeroase beneficii. Radacina de brusture contine vitamine, minerale si antioxidanti care imbunatatesc sanatatea.

Se crede ca ceaiul de brusture vindeca boli precum cancerul deoarece radacina de brusture contine antioxidanti quercetina si luteolina. Acesti antioxidanti au proprietati care pot impiedica cresterea si mutarea celulelor canceroase.

Ceaiul din radacini de brusture a fost folosit in mod traditional ca decongestionant si expectorant pentru raceli si tuse. Brusturele contine vitamina C, care se dovedeste ca stimuleaza sistemul imunitar. Pe langa asta, unele cercetari au aratat, de asemenea, ca ceaiul de brusture are proprietati antibacteriene.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.