Berta Popescu, despre cazul Beuran: Nu există înregistrări, dar ar putea exista interceptări telefonice

Publicat: Vineri, 14 Februarie 2020 21:09 // Actualizat: Vineri, 14 Februarie 2020 21:10 // Sursa: romaniatv.net

 

În ultimele ore au existat numeroase discuţii cu privire la existenţa unei conversaţii care ar putea face lumină în chestiunea Mircea Beuran. În emisiunea Exces de putere a fost difuzat un dialog cu profesorul Ioanel Sinescu, medic român, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.


 

Iată cele mai importante declaraţii ale profesorului Sinescu:

- Doamna Carmen Haiducu a venit la mine, solicitând într-adevăr o poziţie. Mi-a spus că şi-ar dori să rămână cadru didactic la “Carol Davila” şi să lucreze la Spitalul Floreasca.

- La acel moment, doamna Carmen Haiducu, doctoranda profesorului Beuran, putea fi asistent pe perioada determinată. Dar nu exista un asemenea post.

- I-am spus profesorului Beuran despre solicitarea doamnei doctor. Profesorul Beuran a răspuns că ştia despre acest lucru, despre ceea ce-şi doreşte aceasta.

- Într-o discuţie ulterioară, doamna Carmen Haiducu i-a reproşat profesorului Sinescu faptul că acesta ar fi şters postul, era nemulţumită că postul n-a fost scos la concurs. Rectorul nu putea face ceea ce spunea doamna.

- Discuţia cu Carmen Haiducu nu se ştie dacă a fost înregistrată. Nu mai era nimeni în birou la acea discuţie. De asemenea, nu a existat nicio discuţie cu profesorul Sinescu, profesorul Beuran şi doamna Carmen Haiducu.

Doamna doctor nu are doctoratul terminat, prin urmare nu putea accede la un post pe perioadă nedeterminată.

Potrivit Bertei Popescu, nu există înregistrări, dar ar putea exista interceptări telefonice.

Citeşte şi: Denunţătoarea doctorului Beuran, dezvăluiri incredibile: "Nu este moral să oferi bani, dar nu am avut altă soluţie"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
carmen haiducu Ioanel Sinescu Mircea Beuran
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8359
RON
10 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H