Betty Salam dă tot din casă. Ce spune fiica „regelui manelelor” despre relația cu soțul ei: „Nu există iubire, dragoste, relație, fără puțină ciondăneală”

Betty Salam, fiica manelistului Florin Salam, a vorbit despre căsnicia sa, după ce au apărut zvonuri că relația dintre ea și soțul său scârțâie.

27 iul. 2023, 16:23
Betty Salam dă tot din casă. Ce spune fiica „regelui manelelor” despre relația cu soțul ei: „Nu există iubire, dragoste, relație, fără puțină ciondăneală”
Betty Salam, dezvăluiri despre căsnicia sa

Betty Salam obișnuia să posteze pe rețelele sociale foarte multe detalii din căsnicia sa. Totuși, în ultima vreme, vedeta a devenit mai discretă în ceea ce privește mariajul său. Astfel, au apărut și zvonuri că relația cu soțul ei nu funcționează așa cum trebuie. Fiica lui Florin Salam a dezmințit zvonurile despre acest subiect.

Citește și: Betty Salam, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui ei, Florin Salam: „E un om foarte iubit de Dumnezeu!”

„Nu înțeleg de ce s-a speculat asta pentru că eu nu am declarat absolut nimic, având în vedere că nu ne înțelegem sau habar nu am. Eu nici nu știu ce articol a apărut. Cum să spun? În ultima perioadă am decis să nu îmi mai afișez relația ca în ultima vreme.

Pe Instagram, eu întotdeauna îmi afișam copilul, relația și am spus că este mult mai bine, pentru că o relație sănătoasă și fericită trebuie să fie mai ascunsă, din punctul meu de vedere”, a declarat Betty Salam, potrivit antenastars.ro.

Citește și: Cât a costat ţinuta lui Betty Salam, la cununia fratelui său. Cum a atras fata lui Florin Salam toate privirile

Vedeta e de părere că într-o relație nu este întotdeauna totul roz, dar încrederea în partener poate duce la o relație de durată.

„Nu există iubire, dragoste, relație, fără puțină ciondăneală, că eu așa îi spun. Aia nu e dragoste, din punctul meu de vedere. Trebuie să existe puțină gelozie acolo, că altfel nu iubești persoana de lângă tine.

El puțin (n.r. el e mai gelos), cu toate că eu eram în trecut mai geloasă, dar cu vârsta, în timp ce cresc, îmi dau seama că ar trebui să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut, pe viața noastră, pe copilul nostru, pentru că gelozia nu cred că este foarte constructivă. Dacă eu am încredere în el, el are încredere în mine, cred că ăsta e cel mai important lucru”, a mai spus Betty Salam, pentru sursa citată.