Ce face acum Radu Coşarcă, fostul prezentator de la Antena 1. Conduce o companie cu rezultate fabuloase!

Radu Coșarcă făcea furori acum 20 de ani,pe vremea când prezenta ştirile la Antena 1. Ulterior, a dispărut din lumina reflectoarelor, dar și-a făcut o carieră de succes în alt domeniu.

10 iul. 2023, 09:24
Ce face acum Radu Coşarcă, fostul prezentator de la Antena 1. Conduce o companie cu rezultate fabuloase!
Ce face acum Radu Coşarcă, fostul prezentator de la Antena 1. Conduce o companie cu rezultate fabuloase!

Ce face acum Radu Coşarcă, fostul prezentator de la Antena 1. Din anul 1990 până în 2004, a lucrat pentru TVR, Tele 7, Antena 1 și Național TV ca producător, prezentator şi manager.

În 2010, Radu Coșarcă a lăsat televiziunea pentru un job important în cadrul companiei Enel, mai întâi director Relații Externe și apoi director de comunicare (2010-2016). În același interval, Radu Coșarcă a fost și vicepreședinte al grupului Media On, dar și al firmei de consultanţă în comunicare Sinergy. Alături de soția lui, cu care este căsătorit de aproape trei decenii, Radu Coșarcă a încercat să-și dezvolte o afacere în domeniul publicității, dar rezultatele s-au lăsat așteptate. În vara lui 2016, după 6 ani petrecuți la Enel, Coșarcă s-a transferat la Cupru Min, unde în prima fază a activat ca membru al Consiliului de Administrație. Apoi, în februarie 2018, fostul prezentator tv a avansat pe scara ierarhică în cadrul companiei de stat.

„Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei Cupru Min Abrud este Radu Coșarcă, fost prezentator de știri, care i-a luat locul lui Remus Vulpescu după ce acesta a demisionat. Este a doua schimbare importantă la conducerea firmei de stat, după ce Gheorghe Chindriș i-a luat locul lui Nicolae Turdean, de asemenea demisionat”, nota presa economică în februarie 2018, scrie Fanatik.

Citeşte şi: Cine este şi cu ce se ocupă soţul prezentatoarei de ştiri Lavinia Petrea. Ce diferenţă de vârstă este între cei doi

Cupru Min SA Abrud este o societate înființată cu scopul valorificării zăcământului de minereu cuprifer de la Roşia Poieni (unde se află 60% din rezervele de cupru ale țării), având ca obiectiv asigurarea necesarului de cupru pentru economia românească. Potrivit rezultatelor oficiale, compania condusă de Radu Coșarcă înregistrează în prezent rezultate remarcabile.

Citeşte şi: Pescobar, patronul milionar din București, face scandal. A fost prins circulând cu 145 km/h cu Ferrari-ul, prin oraș

Radu Coșarcă a absolvit Universitatea Politehnică din București în anul 1987, iar patru ani mai târziu se putea lăuda că a terminat și College of Communication – Brodcast Journalist din California. A studiat și la Center for Foreign Journalist din Virginia și la BBC World Service, apoi a devenit profesor universitar și angajat la CNA.