Bianca Drăgușanu a ajuns de la bal la spital. Suferința de nedescris care a răpus-o pe vedetă și a făcut-o să plece de urgență de la petrecere

Bianca Drăgușanu a trecut printr-un moment cât se poate de neplăcut. Frumoasa prezentatoare TV a fost nevoită să plece de urgență de la o petrecere din cauza unor probleme medicale.

26 mai 2023, 01:29

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai populare vedete din showbiz-ul românesc, fiind în mod constant vânată de paparazzii de ani de zile, încă de la debutul său în televiziune. Aceasta este foarte populară și atrage atenția în fiecare încăpere în care intră. Nu este de mirare că toți ochii din presă sunt ațintiți asupra ei. Recent aceasta a petrecut de mama focului la o petrecere la care a fost invitată, Blondina se simte în elementul ei atunci când este în centrul atenției, așa că pretrecerile i se potrivesc de minune.

Citește și: Cătălin Botezatu dezvăluiri-șoc despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Bianca e creația mea și ea știe asta. Am văzut tot felul de femei în România care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase”

De această dată, însă, Bianca Drăgușanu nu a putut să se bucure din plin de veselia din jurul ei, deoarece o problemă medicală a făcut-o să plece de la eveniment direct la farmacie, după cum au surprins-o paparazzii Cancan.ro.

Cu ce suferință s-a confruntat Bianca Drăgușanu

Pusă pe distracție, sexy blonda televiziunii românești s-a prezentat conform planului, alături de Gabi Bădălău, la petrecerea dată de o prietenă a acestuia. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de atmosfera de vis de la petrecerea din Nordul Bucureștiului. Totul părea că decurge perfect, însă aerul condiționat se pare că i-a venit de hac prezentatoarei TV, care a început să simtă cum o cuprinde răceala.

Din acest motiv, celebrul cuplu, de la petrecere a oprit direct la farmacie. Bianca nu a vrut să ajungă până în punctul în care chiar să se simtă rău de tot, așa că a ales o variantă preventivă. Iubitul ei, Gabi Bădălău, a așteptat-o pe aceasta în mașină, timp în care blondina s-a perindat printre refturile farmaciei, în căutarea leacului perfect.

Odată ajunsă la caserie, femeia care se afla în fața ei a vrut să îi ofere prioritate, însă Bianca a refuzat politicos și și-a așteptat rândul ca orice alt client.

Recent, Bianca Drăgușanu a trecut printr-o nouă intervenție estetică.Vedetei i s-a injectat baby botox în obraji, la nivel pleoapelor, la nivelul mandibulei și în șanțurile nazolabiale, încât să le aibă simetrice. Prin această procedură, Bianca Drăgușanu trebuie să treacă o dată la jumătate de an sau o dată la un an.

„Începem cu baby botox, e o injectare foarte superficială și o cantitate extrem de mică de toxină botulinică. Nu se injectează la nivelul frunții sau la nivelul ochilor, este o injectare diferită. Se relaxează, înțepătura este superficială, și în seringă este foarte puțină toxină. Vom avea doar două pișcături. Nu e dureros, dar eu mereu vreau mai mult, ceea ce nu e așa rău. Acum refacem „șanțurile” astea. Deși îmi fac botox de atâția ani și știu, tot îmi fac așteptări după o zi pe alta. Dacă s-ar putea să fie chiar instant”, a declarat medicul estetician Alexandra Filip, într-un Instastory  pe pagina Biancăi Drăgușanu.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Iată indiciul care i-a dat de gol