Mesajele şocante dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. El îi trimite declaraţii de dragoste, ea îl înjură!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărțit recent și fiecare a anunţat că de data aceasta este nu mai există cale de împăcare. În realitate, însă, cei doi vorbesc zilnic, în mare parte prin mesaje, și sunt foarte aproape de o nouă împăcare.

12 iun. 2020, 17:11
Mesajele şocante dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. El îi trimite declaraţii de dragoste, ea îl înjură!

Bianca Drăgușanu îi vorbește urât lui Alex Bodi prin mesaje, deși el îi spune că o iubește, susţin surse din anturajul celor doi.

„Își trimit mesaje în care își fac declarații de dragoste, dar în același timp își reproșează lucruri. Ea îi vorbește foarte urât. Relația lor este una karmică, Pur și simplu s-au întâlnit ca să se chinuiască unul pe celălalt. Bianca greșește foarte mult prin simplul fapt că se crede de neînlocuit”, susţin mai mulţi apropiaţi ai celor doi.

Alex Bodi, dezvăluire-bombă despre mariajul cu Bianca Drăguşanu. Ce a putut să spună despre fosta lui soţie

Bianca Drăgușanu are o atitudine de nesuportat pentru mulți bărbați: „Are această atitudine de eu sunt cea mai frumoasă, cea mai elegantă, cea mai deșteaptă, nicio altă femeie nu se ridică la nivelul meu. Poate dacă ar fi ceva mai modestă și mai puțin arogantă, Alex nu s-ar mai simți atras de femei mai simple, mai vesele. Lângă Bianca, el trebuie să fie atent la fiecare cuvânt pe care îl scoate din gură, pentru că ea provoacă scandal din nimic. Da, Alex o iubește, asta este realitatea. Și chiar dacă este sătul de scandaluri, cu siguranță este doar o chestiune de zile până se vor împăca din nou”.

Gest ŞOCANT făcut de Bianca Drăguşanu. Alex Bodi a rămas MUT când a văzut filmuleţul VIDEO

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorşat, cu acte, în luna februarie. Divorțul s-a terminat cu un scandal monstru și o reclamație a Biancăi Drăgușanu făcută la Poliție.

TRANSFORMARE ŞOCANTĂ. Cum arăta BOMBA SEXY a lui Alex Bodi înainte înainte de operaţiile estetice FOTO

„El a început să mă jignească, eu am ripostat, iar el mi-a dat un pumn în față. Apoi m-a luat de păr și m-a dat cu capul de geamul mașinii. Și m-a trimis așa acasă, toată lovită și spartă. Este singura dată când m-am dus la poliție”, spunea atunci Bianca Drăgușanu.