Bianca Drăguşanu, apel disperat pe Instagram: „Nu am vrut să o fac publică, dar viața ei depinde de asta”

Bianca Drăguşanu, apel disperat pe Instagram. De obicei, vedeta postează pe reţelele de socializare numai lucruri pozitive şi haioase, însă, de această dată, şi-a folosit popularitatea din online pentru a cere ajutorul fanilor.

21 iun. 2022, 09:00
Bianca Drăguşanu, apel disperat pe Instagram: „Nu am vrut să o fac publică, dar viața ei depinde de asta”
Bianca Drăguşanu, apel disperat pe Instagram

Bianca Drăguşanu, apel disperat pe Instagram. În timp ce se afla pe holul spitalului, alături de o prietenă foarte apropiată, blondina a transmis un mesaj prietenilor virtuali, în care le cere ajutorul. Îi roagă pe aceştia să meargă și să doneze sânge, întrucât starea de sănătate a prietenei sale depinde de acest lucru.

Citeşte şi: Război transatlantic în showbiz! Bianca Drăguşanu reacţionează la predicţiile lui Harra: „Nu trebuie să fii clarvăzătoare să-ţi dai seama că dacă eu mă cert cu partenerul des nu va rezista”

Știu că v-am obișnuit c postări optimiste și pozitive. În momentul de față am o mare rugăminte la voi, deși nu sunt obișnuită să fac instastory-uiri pe dramă și pe tristețe, lucruri care nu ne fac fericiți, pentru că scopul meu este să motivez oamenii, iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică.

Prietena mea, Aura, trece prin momente mai dificile, se află în spital de câteva zile. A avut nevoie de transfuzie de sânge, iar acum avem nevoie de alți donatori, pentru că viața ei depinde de asta.”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăguşanu, apel disperat pe Instagram

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Cum îşi educă Bianca Drăguşanu fiica

Bianca Drăguşanu are o fetiţă din căsnicia cu Victor Slav şi a mărturisit că este foarte atentă în ceea ce privește educația ei și că o va învăța să fie un copil modest, cu picioarele pe pământ. În ciuda situației financiare bune de care se bucură, vedeta a mărturisit că Sofia nu va fi un copil răsfățat și fără simțul răspunderii. Are grijă să o îndrume mereu pe cea mică în direcția potrivită.

Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației, să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei, și nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă. Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea, dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei. Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene”, a declarat Bianca Drăguşanu, pentru Viva.ro.