Bianca Drăguşanu, despre starea de sănătate a mamei sale. În urmă cu 3 ani a avut cancer de piele: „Poate recidiva oricând”

Madi, mama Biancăi Drăguşanu a trecut printr-o perioadă dificilă, în urmă cu trei ani, când a fost diagnosticată cu cancer de piele. Din fericire, după intervenţia chirurgicală suferită, s-a vindecat, însă trebuie să meargă la controale, pentru ca boala să nu recidiveze.

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 17:38
Bianca Drăguşanu, despre starea de sănătate a mamei sale. În urmă cu 3 ani a avut cancer de piele: „Poate recidiva oricând”

Vedeta a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale şi a mărturisit că urmează să o ducă la control, deoarece boala poate apărea din nou.Pe mama urmează să o duc la un control, pentru că a avut problemele astea de sănătate. Poate recidiva oricând. Știu că sună puțin a dramă, dar dacă nu pui punctul pe i, nu mi-a dat nicio variantă prin care să subliniez. E mama și o să o susțin toată viața mea, e singura dragoste adevărată între mamă și fiică. Ea mă susține la rândul ei în orice problemă pe care o am.

În momentul de față trebuie sî fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând. Suntem credincioase, gândim pozitiv, suntem puternice și putem reuși orice ne propunem. De la mama învăț mereu lucruri. Ne iubim, dar ne și certăm, dar după ce ne-am certat ne împăcăm mereu. Ea e mai emotivă, se smiorcăie, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, răbufnire vulgară: „De unde m… mă-tii ştii tu, petardă retardă?” Ce a scos-o din minţi pe iubita lui Alex Bodi

„Cu soțul meu toată situația este imprevizibilă”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre căsnicia cu Alex Bodi, după ce la sfârșitul anului trecut au anunțat că vor divorța. În cele din urmă, aceștia au decis să își mai dea o șansă.

Cu soțul meu toată situația este imprevizibilă. Aș vrea să-ți spun niște certitudini, dar nu pot. Mă rog să avem înțelepciunea ca anul acesta să avem un echilibru. El este plecat acum cu treabă, îmbină utilul cu plăcutul. E bine să ni se facă dor unul de celălalt, vorbim zilnic unul de celălalt. Prezența e cel mai frumos cadou, dacă e cuminte și sincer cu mine e totul perfect. Știe el ce are de făcut să mă facă fericită. Sunt mândră de el”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, mărturisiri cutremurătoare. „Mă bătea, am rămas cu probleme fizice. Am stat şase luni în spital!”

Bianca Drăgușanu a divorțat de Victor Slav în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.