Bianca Drăguşanu este însărcinată? Medicul ei spune că nu este sigur, se aşteaptă rezultatul analizelor

Bianca Drăguşanu a leşinat, marţi seară, într-un club din Regie, în timp ce se afla la o întâlnire alături de medicul său estetician Kasem Abdu Bakr pentru a vorbi despre intervenţii estetice.

RomaniaTV.net
05 mart. 2014, 08:42
Bianca Drăguşanu este însărcinată? Medicul ei spune că nu este sigur, se aşteaptă rezultatul analizelor

Bianca şi medicul ei ar fi trebuit să fie gazdele unei reuniuni inedite, într-un club din regie pentru o discuţie liberă şi pentru a răspunde la întrebările tuturor fanilor interesaţi de interveţii estetice. Înainte de a urca pe scenă, Biancăi i s-a făcut rău în culise şi a primit îngrijiri medicale de la o ambulanţă care a fost chemată de urgenţă la local. „Bianca a lesinat, insa nu de la mancare, ci de la emotiile puternice” a declarat medicul Kasem pentru WOWbiz.

BIANCA DRĂGUŞANU, cu ochii în lacrimi înainte de DIVORŢUL de Victor Slav

Intrebat de toti cei prezenti daca roscatei i s-a facut din cauza faptului ca ea ar fi gravida, medicul estetician a dat un raspuns ce a uimit pe toata lumea. Acesta a spus ca inca nu se stie acest lucru si ca informatii suplimentare se vor afla dupa un control amanuntit. „Nu este nimic sigur, o sa aflam dupa ce Bianca isi face analizele” a declarat Kasem. Ba mai mult, fosta asistenta TV s-a plans incontinuu medicilor ca ii vine sa vomite, ceea ce intareste si mai mult ideea ca ea ar putea avea un copil.

Citeşte şi: Victor Slav, primul interviu după divorţ: Îmi doresc un copil! VIDEO

Cu toate astea, Bianca a declarat că nu este însărcinantă şi că este vorba doar de o simplă oboseală.

„Sunt bine am avut o zi foarte agitată nu am reuşit să mă odihnesc în ultimele ore şi am şi un dezechilibru alimentar. Vom relua acest eveniment, dar sunt bine acum. Nu am nimic special sunt pur şi simplu epuizată, a fost un moment în care mi s-au descărcat bateriile. Medicii mi-au zis să mă odihnesc şi să am un mic dejun copios mâine. Nu sunt însărcinată aşa cum s-a vehiculat. Nu sunt, la ora asta sunt doar slăbită. Mâine o sa fiu bine şi o să-mi serbez ziua de naştere alături de prietenii mei”, a declara Bianca la Kanald.

CITEŞTE ŞI Victor Slav nu o poate uita pe Bianca! Uite cum a fost surprins prezentatorul de la meteo