Bianca Drăgușanu o face praf pe menajera lui Alex Bodi, după ce aceasta a declarat că vedeta nu a fost bătută: „Am înregistrări! Nu va putea minți!”

În războiul dintre Bianca Drăguşanu şi fostul ei soţ Alex Bodi, a intervenit o a treia persoaă, menajera lui Bodi. Aceasta a declarat că nu a asistat la nicio bătaie pe care se presupune că Bodi i-ar fi dat-o Biancăi. Acum, vedeta ripostează şi susţine că are dovezi ale bătăilor la care a fost martoră şi menajera.

01 mart. 2021, 12:00
Bianca Drăgușanu o face praf pe menajera lui Alex Bodi, după ce aceasta a declarat că vedeta nu a fost bătută: „Am înregistrări! Nu va putea minți!”

Bianca Drăgușanu o face praf pe menajera lui Alex Bodi. Vedeta susţine că femeia a asistat la toate agresiunile la care a supus-o Bodi şi, mai mult, că are dovezile faptului că menajera a fost martoră.

Bianca Drăgușanu o face praf pe menajera lui Alex Bodi: „Am înregistrări!”

După ce s-a uitat la interviul dat de menajera lui Alex Bodi pentru Antena Stars, Bianca Drăgușanu a ieșit la atac și a dezvăluit că are materiale care dovedesc faptul că angajata a mințit în declarații, fiind de fapt martoră la toate bătăile încasate din partea afaceristului.

Citeste si Bianca Drăguşanu, acuzaţii dure la adresa Claudiei Pătrăşcanu: „Minte cu o nerușinare și un teatru”

Eu intuiam că ea are de gând să mintă fiind menajera lui. De vreo jumătate de an este menajera lui. (…) Culmea este că eu le-am făcut cunoștință. Prima oară mi-a făcut curățenie mie, apoi am dus-o la el. Ceea ce a omis doamna este că declarațiile dânsei nu se prea potrivesc cu declarațiile ce mi le-a făcut mie în particular, când îmi plângea efectiv de milă. La două săptămâni după nefericitul incident la care ați văzut cu toții ce am pățit, ea a venit la mine acasă, intuind faptul că el va avea o strategie bine-cunoscută şi bine pusă la punct, și s-a mărturisit. M-a compătimit. Dacă nu-și aduce aminte ce a spus, eu am niște dovezi la ce spune. (…) În casa mea am și eu câteva obiective de înregistrare, doamna menajeră spune total diferit de ceea ce a declarat ieri”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Bianca a redat din memorie cuvintele pe care menajera i le-ar fi spus atunci când ea a apărut bătută acasă. „Nu-mi vine să cred, mamă, cât te-a nenorocit, eu era să mor când te-am văzut în halul ăla„, i-ar fi spus, la acel moment, femeia Biancăi.

Menajera lui Bodi, declaraţii şocante: „Ea s-a aruncat cu forţa pe bancheta din spate”

Reamintim că menajera lui Alex Bodi i-a luat apărarea acestuia, declarând că Bianca nu a fost niciodată agresată de fostul ei soţ în faţa ei.

Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. 

Citeste si Alex Bodi explică de ce a lovit-o pe Bianca Drăguşanu. „Toţi bărbaţii ei au bătut-o!”

Susțin că nu era nimeni sechestrat și nu a evadat cu nimeni. A alergat după mine când am plecat. Eu am mers la ușă la Alex, era într-un dormitor, i-am spus că plec că am terminat ce trebuia terminat, am plecat. Soțul meu mă aștepta afară. Nu mi se deschidea portiera, nu era mașina noastră, și ea a alergat. I-am spus că nu vreau să intre în mașină și să ne lase în pace și s-a aruncat cu forța pe bancheta din spate”, a spus menajera pentru Antena Stars.