Bianca Drăguşanu, o nouă intervenţie estetică. Ce şi-a făcut de această dată blondina: „Nu e dureros, dar eu mereu vreau mai mult”

Bianca Drăguşanu, o nouă intervenţie estetică. Nu mai este un secret faptul că blondina are grijă de aspectul ei fizic, iar medicul estetician îi este aliatul perfect. De această dată, blondina a apelat la o procedură, pe care a explicat-o în detaliu prietenilor virtuali.

16 mai 2023, 22:46
Bianca Drăguşanu, o nouă intervenţie estetică. Ce şi-a făcut de această dată blondina: „Nu e dureros, dar eu mereu vreau mai mult”
Bianca Drăguşanu, o nouă intervenţie estetică

Bianca Drăguşanu, o nouă intervenţie estetică. Prezentatoarea nu este prea mulțumită de felul cum arată și tânjește după perfecțiune. Astfel, a discutat cu doctorul și i-a spus ce să îi mai facă la nivelul feței. Bianca își dorește să aibă mereu un aspect tânăr și să încetinească procesul de îmbătrânire.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! Este sau nu însărcinată cu Gabi Bădălău: „Hai să fim mai bune, hai că suntem femei”

Bianca Drăguşanu, o nouă intervenţie estetică

Vedetei i s-a injectat baby botox în obraji, la nivel pleoapelor, la nivelul mandibulei și în șanțurile nazolabiale, încât să le aibă simetrice. Prin această procedură, Bianca Drăgușanu trebuie să treacă o dată la jumătate de an sau o dată la un an.

Începem cu baby botox, e o injectare foarte superficială și o cantitate extrem de mică de toxină botulinică. Nu se injectează la nivelul frunții sau la nivelul ochilor, este o injectare diferită. Se relaxează, înțepătura este superficială, și în seringă este foarte puțină toxină. Vom avea doar două pișcături.

Nu e dureros, dar eu mereu vreau mai mult, ceea ce nu e așa rău. Acum refacem „șanțurile” astea. Deși îmi fac botox de atâția ani și știu, tot îmi fac așteptări după o zi pe alta. Dacă s-ar putea să fie chiar instant”, a declarat medicul estetician Alexandra Filip, într-un Instastory  pe pagina Biancăi Drăgușanu.