Bianca Drăguşanu sare în apărarea fostului soţ, după ce milionarul a fugit din izolare: „S-a operat acum două săptămâni”

Bianca Drăgușanu sare în apărarea fostului soț după ce milionarul a fugit din nou din izolare. Alex Bodi a fost prins de polițiști când circula cu peste 100 de kilometri la oră. A fost lăsat fără permis și trimis în carantină, pentru că nu s-a izolat la domiciliu după întoarcerea din Croația. 

RomaniaTV.net
25 iun. 2020, 05:28
Bianca Drăguşanu sare în apărarea fostului soţ, după ce milionarul a fugit din izolare: „S-a operat acum două săptămâni”

Bianca Drăgușanu a declarat că Alex Bodi era programat la un consult medical după ce în urmă cu două săptămâni acesta a fost operat de urgență pentru că avea o hernie. Cât despre izolare, aceasta susține că Alex a fost plecat din țară cu un avion privat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întors cu același avion privat. Bianca crede că fostul soț nu a greșit cu nimic.

Citeşte şi Alex Bodi, cadouri de mii de euro pentru Bianca Drăguşanu. Blondina nu se mai lasă impresionată

El a venit la un consult, la domnul doctor Filip Gerald, la Spitalul Ponderas, pentru că s-a operat acum două săptămâni. A avut o hernie ombilicală și s-a operat de urgență la Ponderas. Practic, poliția l-a oprit în timp ce mergea la control. Cât despre izolare, Alex a fost plecat din țară cu avion privat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întors cu avion privat, a stat acasă, unde a trebuit să stea, a respectat legea.

Neînțelegerea a fost la faza când l-a oprit poliția, l-au găsit în baza de date la DSP, el mergea fix la consultul unde era programat! A respectat legea, dar se exagerează la greu ca să mai facem puțină publicitate la Coronavirus!”, a declarat Bianca pentru Click!.

Alex Bodi a primit amendă de peste 2.000 de lei, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și a fost dus într-un centru de carantină. Nu este prima dată când Alex Bodi este prins pe picior greșit. În luna martie, după ce s-a întors din Londra, a postat pe paginile de socializare fotografii de la cumpărăturile din supremarket pe care le-a făcut cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu, despre relaţia cu Alex Bodi

După ce s-au certat de mai multe ori și după ce au divorțat la notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Deși Bianca a anunțat că a fost și agresată de fostul soț.

Citeşte şi: Rusoaica Daria Radionova, mesaj dur pentru Bianca Drăguşanu! „A chemat preotul. Îmi pare foarte rău de ea”

Suntem în relații bune. El susține că mă iubește, eu vreau să cred! Să ne ajute Dumnezeu și să ne dea înțelepciune să iasă bine de data asta, nu știu ce să zic, dacă s-a tot întors… Multe voci spun că s-a întors că mă iubește și nu poate stă fără mine, el mi-a zis că mă iubește și nu poate sta fără mine! Mi-a arătat, chiar a făcut niște gesturi prin care mi-a dovedit chestia asta, dar se și bat cap în cap multe gesturi, prin care se contrazice!

Nu vreau să mă regăsesc în melodia aia: Eu aș vrea să dea dovadă de maturitate și să învețe din greșelile pe care le-a făcut! Evident că din tot ce face, demonstrează că nu poate să stea fără mine. E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui! Totodată face lucruri imature și în defavoarea noastră până într-o zi când nu o să-l mai cred, și nu o să mai aibă unde să se întoarcă!

Sper să ne rezolvăm problemele și să vedem ce o să facem noi doi unul cu celălalt. Eu sunt acum în faza în care am devenit Toma Necredinciosul! Să îmi demonstreze că ceea ce spune e ceea ce simte, mi se pare că trăim într-o telenovelă!”, a mărturisit vedeta pentru aceeaşi sursă.