Bianca Drăguşanu şi-a dat jos extensiile. Cum arată părul ei natural: „Este mult prea creţ pentru a-l suporta”

Bianca Drăgușanu este admirată de multe tinere atât pentru aspectul fizic, cât și pentru podoaba capilară. Nu mai este vreun secret faptul că blondina poarte extensii destul de des, dar și peruci, câteodată.

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 14:54

Părul ei natural este unul foarte creț, și potrivit spuselor ei, este destul de dificil pentru a-l întreține, drept pentru care apelează la îndreptarea părului. Însă, recent, aflându-se la mare, Bianca s-a fotografiat cu părul ei natural, care într-adevăr este destul de cârlionțat.

El în stadiul lui, în care nu-i fac nimic, arată așa. Este un păr mult prea creț pentru a-l suporta. Și am fost întrebată mai devreme de iubitul meu cu cine vorbesc. Și i-am spus că vorbesc cu părul meu.

Părul meu frumos, știi că eu te iubesc și te ador. Mă simt foarte bine așa creață, cu tine parcă sunt un fel de bichon maltez sub acoperire, a spus Bianca într-un Instastory.

Bianca Drăguşanu îşi deschide şcoală… pentru dive

Bianca Drăguşanu a fost prezentă la emisiunea Vorbeşte Lumea, unde a discutat cu Adela Popescu şi Cove despre planurile sale. Blondina vrea să îşi deschidă şcoală pentru dive şi a mărturisit cum trebuie să arate o divă.

Citeşte şi: Rusoaica Daria Radionova, mesaj dur pentru Bianca Drăguşanu! „A chemat preotul. Îmi pare foarte rău de ea” 

Dintre personajele din showbiz-ul autohton, Dana Budeanu este una dintre preferatele Biancăi, care se încadrează perfect în descrierea de divă.

O divă este o femeie puternică, independentă, cu atitudine, o femeie cu foarte multe calităţi, şi da, o femeie ca scoasă din cutie. Mereu eşti impecabilă. Nu există standarde din punct de vedere fizic, atâta timp cât eşti o femeie super cochetă, poţi să ai şi 90 de kilograme, la 1,7 m. Având în vedere că trebuie să se pupe viaţa cu descrierea, o divă trebuie să aibă o viaţă extravagantă. Ca să fii divă, trebuie să ai viaţă măcar peste mediu. Nu m-am gândit cum trebuie să arate iubitul unei dive. Majoritatea divelor nu au iubiţi, pentru că divele sunt foarte pretenţioase.

O divă trebuie să ştie să cânte, să danseze, să se poarte în societate. O divă este un complex, un tot unitar, este o femeie care ştie şi are de toate. Diva are mai multe servicii, diva nu este o plantă care vegetează. Divele nu se compară între ele.

Eu sunt de părere că Dana Budeanu este o divă, pentru că este o femeie asumată, mereu impecabilă, mereu are atitudinea potrivită. Mereu este sexy, mereu este mişto îmbrăcată„, a declarat Bianca Drăguşanu la Vorbeşte Lumea.