Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit din nou: „Regretă că n-a divorţat în decembrie. Nu cred că o să se mai împace”

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. Acum se despart şi spun că divorţează, iar la scurt timp se împacă, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Recent, blondina mărturisea că se pregăteşte de nuntă şi surpriză, cei doi s-ar fi despărţit din nou.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 15:08
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit din nou: „Regretă că n-a divorţat în decembrie. Nu cred că o să se mai împace”

Conform unor surse din anturajul Biancăi, aceasta regretă că i-a mai acordat o șansă soțului ei. Bianca le-ar fi mărturisit apropiaților că îi pare rău că nu a semnat actele de divorț în luna decembrie, atunci când cei doi au fost programați la notar pentru desfacerea căsătoriei.

”S-au certat recent și iar au adus în discuție divorțul. Bianca este foarte furioasă și regretă că n-a divorțat în decembrie. Nu știu dacă de data asta cei doi o să se împace”, a dezvăluit o persoană din anturajul vedetei, potrivit Cancan.ro.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, despre starea de sănătate a mamei sale. În urmă cu 3 ani a avut cancer de piele: „Poate recidiva oricând”

Bianca Drăguşanu se operează pentru a-şi schimba silicoanele uzate

Bianca Drăgușanu își scoate silicoanele după 17 ani de zile, din cauza unei probleme apărute recent. Ea a vorbit despre intervenția pe care urmează să o aibă în platoul unei emisiuni tv.

Invitată în platoul Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a venit cu un medic care a oferit mai multe informații legate de intervenția pe care vedeta urmează să o aibă. În urmă cu ceva timp Bianca a apelat la medicul estetician, pentru că avea un sân mai mare și unul mai mic. Medicii au liniștit-o și i-au explicat că este normal. După investigații au descoperit că acolo era adunat lichid într-o cantitate destul de mare și Bianca a fost operată urgent.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, răbufnire vulgară: „De unde m… mă-tii ştii tu, petardă retardă?” Ce a scos-o din minţi pe iubita lui Alex Bodi

Acum, la mai bine de un an de la această intervenție, Bianca Drăgușanu trebuie să se opereze iar pentru a se afla care a fost cauza de acumulare a lichidului. Totodată, medicul estetician susține că implanturile nu pot fi purtate toată viața, acestea uzându-se odată cu trecerea timpului.