Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei, scandal monstru din cauza copilului: Aş fi nebună să accept…

Bianca și Livian de la "Puterea Dragostei" s-au certat recent în emisiune pentru că discută din ce în ce mai des despre copilul pe care și-l doresc, semn că relația lor este una cât se poate de solidă.

RomaniaTV.net
06 oct. 2019, 15:26
Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei, scandal monstru din cauza copilului: Aş fi nebună să accept…

„Vorbim zilnic, aproape, despre copii. Livian spune că eu nu aș fi pregătită, dar eu sunt 100%. Eu zic că nu e el pregătit… Dar, ca să fiu sinceră, aș vrea un copil…. De fapt, aș vrea gemeni, cred că ar fi de senzație. Ne gândim serios la asta, eu sunt pregătită, dacă stau să mă gândesc, cred că e și el, așa că nu cred să mai așteptăm mult până când vom face și acest pas. Vom vedea ce ne aduc următoarele luni, dar cred că vreau să devin mamă”, a spus Bianca de la „Puterea Dragostei”, potrivit wowbiz.ro.

Doar că, așa cum se întâmplă în orice cuplu care își dorește copii, inevitabil se ajunge la discuția despre nume, iar armonia dintre Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei” se spulberă imediat. „Aș fi nebună să accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu încă sper că glumește cu numele pe care vrea să îl dea copilului nostru dacă va fi băiat. Adică, vrea să îl numească Aifam. Aifam Nelson Pop, ca să fie deja din generație în generație numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problemă, ar fi culmea, dar cum să îi spui copuilului Aifam, adică Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvăluit, râzând, Bianca de la „Puterea Dragostei”.

E adevărat, recunoaște cea mai veche concurentă a show-ului moderat de Andreea Mantea, Livian zâmbește de fiecare dată când spune de numele copilului. „Cred că este doar o glumă. Și dacă nu e, tot o să îl conving să îi punem un alt nume.Totuși, cu așa ceva nu e de glumit, nu ne putem bate joc de sărmanul copil… Păi ce o să pățească la școală, o să fie pus la colț de toată lumea, o să se râdă de el”, ne-a mai spus Bianca de la „Puterea Dragostei”.

De curând, Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei” au plecat într-o scurtă croazieră pe Bosfor și s-au îmbrăcat lejer, bruneta preferând o fustă scurtă, albastră, iar tânărul ei iubit, pantaloni scurți, tricou și șlapi. Iar pe iaht, Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei” au făcut, așa cum se întâmplă de obicei când sunt împreună, risipă de gesturi tandre, cei doi pupându-se și atingându-se în fiecare secundă petrecută împreună. Iar la un moment dat, atunci când, în glumă, i se uita sub rochiță Biancăi, Livian a observat una dintre cele mai frunstrante imperfecțiuni ale femeilor: câteva vergeturi.

Doar că, spre deosebire de majoritatea bărbaților care visează la perfecțiunea femeii de lângă ei, Livian de la „Puterea Dragostei” a reacționat într-un fel în care demonstrează că sentimentele pe care le are pentru Bianca sunt 100% reale. „Astea (vergeturile, n. red.), pe mine, mă termină, la modul… Naturalețe!”, a exclamat Livian de la „Puterea Dragostei”, atingându-le mai tandru ca niciodată, vizibil fericit că Bianca nu se poate lăuda cu intervenții estetice care să o transforme într-una dintre divele plasticate de pe la noi.