Bianca Patrichi a desființat-o pe Crina Abrudan: „Nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca cu un jeg!”

Bianca Patrichi este nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi. Aceasta a avut cuvinte dure la adresa Crinei Abrudan, care a fost eliminată de la Survivor.

09 mart. 2023, 12:41
Bianca Patrichi a desființat-o pe Crina Abrudan: „Nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca cu un jeg!”

În ediția de seara trecută de la Survivor, după nici o lună de competiție, Crina Abrudan a aflat că a fost eliminată de la Survivor.

Fosta prezentatoare de știri a primit cele puține voturi din partea telespectatorilor și a trebuit să plece din concursul de la Pro TV.

Citiți și: Eliminare dură la Survivor România. Crina Abrudan a părăsit competiția miercuri seară

După ce a aflat că a fost eliminată, aceasta a făcut primele declarații. Vedeta de televiziune susține că și-a dorit foarte mult să participe la acest show și a făcut acest pas pentru ea.

„Domnul Dan, nu am niciun regret, nici că am venit, nici că plec. Am venit aici strict pentru mine. Nu am venit nici pentru mama, nici pentru soțul meu, nici pentru altcineva, nu am venit să demonstrez ceva, cuiva, pentru că lucrurile demonstrative în viață nu prea ies. Am venit pentru mine pentru că urmăream formatul de mult și îmi doream să ajung aici’, a spus Crina Abrudan, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

De asemenea, aceasta a mărturisit că ultimele zile au fost dificile din cauza tensiunii din echipă, motiv pentru care a hotărât să fie mai retrasă.

„Nu știu dacă este devreme că plec, dacă mai trebuia să stau sau nu mai trebuia să stau, asta doar universul știe. Și sunt convinsă că a decis ceea ce este pentru mine. Dacă ies în acest moment de aici, înseamnă că atât mi-a fost mie benefic și util să stau în această competiție. Am fost retrasă în aceste ultime două zile pentru că tensiunea a fost foarte mare în această echipă și am simțit că oamenii nu-și mai spun lucruri, ci-și reproșează lucruri și-și aruncă cu vorbe…’, a mai adăugat ea.

Bianca Patrichi a jignit-o pe Crina Abrudan

Totodată, înainte de a pleca din competiție, Crina Abrudan s-a certat cu Bianca Patrichi, iar cele două s-au jignit reciproc.

„Pentru mine, ești o dezamăgire’, i-a fost fosta prezentatoare de știri dansatoarei și coregrafei Bianca Patrichi.

În momentul în care Crina Abrudan a vrut să-și ia rămas bun de la colega sa, coregrafa a refuzat să o îmbrățișeze.

„Nu mă mângâia, te rog frumos, pe cap așa pentru că nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca cu un jeg…’, i-a spus Bianca.

Nu este prima dată când Crina Abrudan este jignită la Survivor.  Mihai Zmărăndescu, luptător MMA și băiatul lui Cătălin Zmărăndescu a răbufnit și a avut cuvinte dure la adresa ei.

„Eu, spre deosebire de tine Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc”, a spus sportivul.

Citiți și Crina Abrudan, jignită grav de Zmărăndescu la Survivor România 2023. Gabi Popescu, soţul vedetei, l-a atacat violent pe luptătorul MMA