Bianca Sârbu, diagnosticată cu cancer a treia oară. Boala a recidivat: „Am crezut că nu mă mai trezesc”

Bianca Sârbu a fost diagnosticată cu cancer a treia oară. Vedeta nu a avut o viaţă uşoar, iar când credea că a scăpat de probleme, boala a recidivat şi a fost nevoie să se opereze din nou. Acum, a fost declarată vindecată complet de cadrele medicale, însă trebuie să respecte indicațiile medicilor.

25 mart. 2021, 17:40
Bianca Sârbu, diagnosticată cu cancer a treia oară. Boala a recidivat: „Am crezut că nu mă mai trezesc”
Bianca Sârbu, diagnosticată cu cancer a treia oară.

Bianca Sârbu, diagnosticată cu cancer a treia oară. După ce soțul ei a murit chiar în brațele ei, în timpul unui eveniment la care cântau, artista a fost diagnosticată cu cancer de piele. După anumite intervenţii, a reuşit să se facă bine, însă, recent, boala a recidivat.

Bianca Sârbu a mărturisit că a suferit o intervenție chirgicală la Spitalul Floreasca din Capitală, chiar de ziua ei de naștere. Din fericire, intervenţia a fost una de suces, iar artista este sănătoasă acum.

Citeşte şi: O nouă structură din corpul uman, descoperită din întâmplare de oamenii de ştiinţă. Contribuie la răspândirea cancerului

Bianca Sârbu, diagnosticată cu cancer a treia oară

Mi-a fost frică de anestezia totală. Mă gândeam că nu mă mai trezesc. Cine are grijă de copii … niște nebunii… M-am operat la spitalul Floreasca, personalul a fost minunat.

În momentul ăsta sunt vindecată 100%. Mi-am scos și o aluniță pentru că e clar că eu am niște probleme și nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale. Mai dărâmat a fost soțul meu. Cred că s-o fi gândit că-l las cu doi copii pe cap, dar nu cred. Dar m-am gândit…”, a povestit Bianca Sârbu, potrivit Antena Stars.

Citeşte şi: Jador a trăit o adevărată dramă. Ambii părinţi au suferit de cancer: „Am stat 3 zile nemâncat”

Bianca Sârbu, văduvă la doar 34 de ani

Bianca Sârbu a trecut printr-o dramă cumplită- la doar 34 de ani, atunci când soțul ei s-a stins din viață în mod subit. Aflați la o nuntă, unde amândoi susțineau un recital, bărbatul s-a prăbușit pe scenă și a fost transportat la spital, unde a și decedat.

Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, spunea Bianca Sârbu îm urmă cu câțiva ani.

Marian Sârbu, primul ei soț, a lăsat-o cu doi dopii, Luca și Miriam. Bianca Sârbu s-a căsătorit în anul 2018 cu Bogda Romanescu, colegul ei de la Intact Media, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.