O nouă eliminare la America Express. Una dintre cele mai apreciate echipe a părăsit competiția

O nouă eliminare la America Express. Pentru a doua săptămână consecutivă, vulturul din cutia Irinei Fodor a fost roșu, ceea ce înseamnă că încă o echipă a fost eliminată din competiție. Concursul de la Antena 1 faci pași rapizi spre finală

02 mart. 2023, 08:28
O nouă eliminare la America Express. Una dintre cele mai apreciate echipe a părăsit competiția
O nouă eliminare la America Express

O nouă eliminare la America Express. Din păcate, a patra zi din Columbia a adus un deznodământ nefericit pentru doi concurenți, în cea de-a șaptea etapă de pe Drumul Aurului. În cursa pentru ultima șanșă au intrat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Bie Adam și Mickey.

În cele din urmă, Bie Adam și Mikey au ajuns pe ultimul loc și au descoperit că vulturul a avut culoarea roșie, lucru ce le-a adus eliminarea din America Express, în ediția din 1 martie 2023.

Citește și: De ce boală suferă Nelu Cortea de la America Express: „Nu mi s-a întâmplat până acum așa”

O nouă eliminare la America Express

Ziua a fost un plină de evenimente pentru concurenții propuși pentru eliminarea de la America Express. După ce au căutat indicii ascunse pe un lac, folosindu-se de o barcă, echipele au continuat la o fermă de oi, acolo unde vedele au fost puse să prindă oaia desemnată echipei lor, s-o aranjeze cât mai mult cu putință și s-o pregătească astfel pentru un concurs de frumusețe.

O altă probă grea a zilei a fost reprezentată de livratul unor vase de lut, fiecare echipă fiind obligată să se folosească de o bicicletă. Din păcate, Bie Adam și mama sa au fost cele care au ajuns ultimele la Irina Fodor.

Cine e Bie Adam de la America Express

Bie Adam, cunoscută din mediul online, a participat la reality-show-ul de la Antena 1 alături de mama ei. Tânăra are peste 1,7 milioane de abonați pe canalul de YouTube, un milion de urmăritori pe Instagram și este considerată unul dintre cei mai importanți creatori de conținut din România.

Alături de mama sa, Bie Adam a format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de concurenți de la America Express. În timpul aventurii, cele două au demonstrat că pot trece peste orice, chiar și atunci când s-au aflat în zone periculoase de pe traseu.

De câte ori făceam autostopul, oamenii ne avertizau cât de periculoasă e zona, ne sfătuiau să avem grijă în ce mașini ne urcăm și unde dormim și ne povesteau incidente din familiile lor. La un moment dat, am mers cu o mașină care avea o sabie mare în spate! În Mexic am ajuns, de exemplu, în Romita, una dintre localitățile cele mai riscante din zona respectivă, pe care am traversat-o la pas, cap-coadă, pentru că nu puteam nici să încercăm să facem autostopul, după ce am văzut acolo. Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă, cu mâna pe el“, povestea Bie Adam despre experiența de la America Express.