Bilele cu care parlamentarii vor vota Guvernul Cîţu, dezinfectate din cauza coronavirus. Măsurile luate în Parlament în ziua învestirii

Bilele, urnele şi întreaga sală în care parlamentarii vor vota învestirea Guvernului condus de Florin Cîţu vor fi dezinfectate, de teama răspândirii epidemiei generate de noul coronavirus (COVID-19).

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 10:01
Bilele cu care parlamentarii vor vota Guvernul Cîţu, dezinfectate din cauza coronavirus. Măsurile luate în Parlament în ziua învestirii

”Ca urmare a recomandărilor autorităților competente și a măsurilor adoptate intern în vederea limitării răspândirii Coronavirusului (COVID-19) în România, personalul administrativ va efectua atât curățenia zilnică obișnuită, cât și dezinfectarea Sălii de plen a Camerei Deputaților, a sălii Biroului permanent, unde se va realiza numărarea voturilor, precum și a spațiilor adiacente acestora”, a anunţat conducerea Legislativului, conform Profit.ro.

Joi, începând cu ora 16, urmează să aibă loc votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra programului și a întregii liste a Guvernului propuse de premierul desemnat Florin Cîțu. 

Citeşte şi: Cum se transmite COVID 19, pe înţelesul tuturor. Cum te poţi INFECTA şi cum poţi scăpa de CORONAVIRUS

Un document prezentat de România TV în emisiunea Andreei Creţulescu arată că premierul desemnat semnează deja cu această calitate, deşi votul este aşteptat abia joi după amiază, în prezent Ludovic Orban fiind premier interimar. 

Citeşte şi: Florin Cîţu semnează deja ca premierul DOCUMENT

Autorităţile din România au anunţat un nou caz de infectare cu coronavirus în România. Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 48. Cei mai mulţi sunt în Bucureşti, peste 20 de infectaţi cu coronavirus. Doi pacienţi se află în stare gravă, iar instituţiile au oprit deja programul cu publicul.

Citeşte şi: Încă un caz de coronavirus în România. Este un contact al ofiţerului MAI. Numărul total ajunge la 48 de infectaţi