Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ponturi simple, din cupe. Profit germano – olandez

Meciurile pe care pariem astăzi se dispută la Munchen și Enschede. Avem doua derby-uri, dar de calibru diferit, propus de DFB Pokal și KNVB Beker, cupele interne ale Germaniei și Olandei.  

RomaniaTV.net
20 dec. 2017, 08:40
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ponturi simple, din cupe. Profit germano – olandez

La Munchen, pe Allianz Arena, se joacă unul dintre cele mai așteptate meciuri ale săptămânii. Cu un parcurs excelent după revenirea lui Jupp Heynckes la timona echipei, Bayern Munchen atacă, în ultimul joc al anului, accederea în sferturile cupei, în detrimentul marii rivale din Dortmund. Atuurile, de la valoarea și forma de moment net superioare și până la locul de disputare al partidei, sunt de partea gazdelor. Pariul nostru, pe aceeași linie.

Pariem și pe optimile Cupei Olandei, acolo unde avem un Twente – Ajax în golurile nu ar trebui să se lase așteptate. Între cele două există o rivalitate destul de puternică, la care au contribuit performanțele interne notabile înregistrate de Twente, în fața ”granzilor” batavi, de-a lungul timpului. De altfel, la Enschede, Ajax a avut tot timpul probleme în a-și apropia rezultate pozitive, indiferent de forma pe care Twente o traversa. În susținerea afirmației amintim doar rezultatul ultimei dispute pe ”De Grolsch Veste”, consemnată în campionat, pe 2 decemebrie și încheiată cu scorul de 3-3! Atunci am mizat pe goluri multe, pariu pe care-l indicăm și pentru întâlnirea Twente – Ajax din această seară.  

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:45, Bayern Munchen – Borusia Dortmund, 1
21:45, Twente – Ajax, peste 2.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România