Biletul zilei pariuri1x2.ro: Baschet si fotbal, pentru al 4-lea combo câştigător din ultimele 5 zile!

Nordicii ne-au ajutat, dar ne-au și încurcat pe varianta de bilet in cota 2 propusă ieri. Am mizat pe succesul lui AIK Stockholm, acasă cu Falkenbergs (scor 2-0), dar și pe varianta 1x în Ostersund – Orebro, meci câștigat de oaspeți cu 3-1. În completare, pariul câștigător 2 cu handicap +1.5, la întâlnirea de primă ligă internă dintre Astra și Sepsi. Gazdele s-au impus, însă doar la un singur gol diferență, scor 3-2.  

RomaniaTV.net
21 mai 2019, 07:44
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Baschet si fotbal, pentru al 4-lea combo câştigător din ultimele 5 zile!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Astăzi pariem pe fotbal și baschet. Sfertul de finală din barajul de promovare în Ligue 1, Paris FC – Lens, n-ar trebui să fie extrem de spectaculos, prin prisma mizei dar și a faptului că se dispută într-o singură manșă.
Într-un alt baraj, cel olandez de accedere în Liga Europa, faza semifinalelor, alegem pontul simplu pentru duelul Vitesse – Groningen: gazdele marchează. În tur, trupa din Arnhem a pierdut, însă la limită și cu gol înscris, scor 1-2.

Pronosticul din baschet vine din Turcia. Pariem pe galonata Galatasaray, în primul meci al play-off-ului cu Gaziantep, din Super Ligi. În sezonul regular, trupa antrenată de bosniacul Zoric a pierdut la Istanbul, scor 66-70, într-un meci disputat în urmă cu doar 9 zile.  

Biletul zilei pariuri1x2.ro

20:15, Galatasaray – Gaziantep, 1,  cota 1.40
21:45, Paris FC – RC Lens, sub 1.5 goluri in prima repriză – cota 1.25
21:45, Vitesse – Groningen, gazdele marchează – cota 1.14
Cotă finală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.