Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi pariem pe o triplă de cotă 2,12

Pentru joi am compus un bilet format din pronosticuri pentru un meci de la Campionatul European de Handbal Feminin, dar și pentru meciuri de fotbal din Liga 1 și din prima ligă egipteană.

RomaniaTV.net
06 dec. 2018, 11:35
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi pariem pe o triplă de cotă 2,12

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Deschidem biletul cu handbalul. Danemarca întâlnește Franța, ambele echipe având câte o victorie după primele două runde. După meciul dificil cu Rusia, reprezentativa Franței este favorită în majoritatea confruntărilor ce vor urma în grupă, având șanse bune la calificare. Nu ne așteptăm însă ca diferența să fie atât de mare în meciul de diseară. Pariem că danezele nu vor fi conduse la mai mult de 3 goluri la pauză.

Zamalek domină campionatul egiptean de fotbal. După șase victorii consecutive, diferența față de următoarea clasată a ajuns la șase puncte. În această seară echipa din Cairo primește vizita lui El Masry. Oaspeții au nu mai puțin de șapte remize în cele 12 runde disputate, așa că nu scoatem din calcul un nou rezultat de egalitate. Având în vedere forma gazdelor, șansele unei înfrângeri în fața propriilor fani sunt mici.

Concordia Chiajna a ajuns la șase meciuri fără victorie în Liga 1, echipa nereușind să înscrie în cinci dintre acestea. Ne așteptăm ca gazdele să fie dominate și azi, în duelul cu Universitatea Craiova. Controlând jocul pe lungi durate de timp, oltenii ar trebui să obțină cel puțin patru lovituri de la colțul terenului pe parcursul acestei dispute.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 19:00 Danemarca – Franța, Danemarca +3,5 la pauză, cota 1,48

Ora 19:00 Zamaek – El Masry, 1X, cota 1,14

Ora 20:00 Concordia Chiajna – Universitatea Craiova, Oaspeții peste 3,5 cornere, cota 1,26

Cota Finală: 2,12

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.