Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri avem PROFIT livrat de goluri

Cel mai profitabil bilet in cota 2 din România este livrat! Astăzi pariem exclusiv pe confruntări programate într-o nouă rundă din Major League Soccer, eșalonul de elită fotbalistic din Statele Unite. 

RomaniaTV.net
11 sept. 2019, 06:47
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri avem PROFIT livrat de goluri

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dacă vorbim de prima ligă a Statelor United, vorbim automat și de spectacol și multe goluri înscrise. Ca de obicei, însă, noi vom căuta pariurile cât mai simple și argumentate.

Mizăm pe ”ambele marchează” în New York City – Toronto, duel în care așteptăm o nouă evoluție de top a românului Mitriță și așteptăm cel puțin o reușită a oaspeților în Colorado Rapids – LA Galaxy. La oaspeți, Ibrahimovici este apt de joc și pregătit să-și majoreze zestrea de 23 de goluri marcate în actualul campionat.

Pentru jocul de la Houston dintre Dynamo și Minnesota United, pariul este pe 2 sau mai multe goluri în meci. Oaspeții au 18 astfel de rezultate în cele 28 de meciuri ale stagiunii în curs, în timp ce trupa din Houston a contabilizat, în același număr de partide, doar 5 rezultate ”sub 1.5 goluri”.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

02:00, New York City – Toronto, ambele marchează, cota 1.45

03:30, Houston Dynamo – Minnesota United, peste 1.5 goluri, cota 1.19

04:00, Colorado Rapids – LA Galaxy, oaspeții marchează, cota 1.18

Cota finala: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...