Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Mix” din 3 sporturi pentru al doilea „verde” al săptămânii!

Continuăm să livrăm combinațiile câștigătoare! Am deschis săptămâna cu un nou bilet ”verde”, format exclusiv din pariuri pe fotbal. Am pariat pe Zenit St. Petersburg, în meciul de acasă cu Arsenal Tula, scor 3-1 și pe varianta 2 cu handicap 0 în Brighton –Chelsea, meci câștigat de londonezi cu același scor de 3-1. Din Liga 1 am extras ”over-ul” de  1.5 goluri  în Viitorul – Craiova, pariu câștigător încă de la pauză (1-1/1-4).

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 11:03
Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Mix” din 3 sporturi pentru al doilea „verde” al săptămânii!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Primul pariu al biletului oferit astpzi vine din tenis. Mizăm pe Pablo Andujar – Alexandre Muller, meci contând pentru primul tur al turneului Challenger de la Iași. Experimentatul iberic, un specialist al zgurei, nu ar trebui să aibă  probleme în fața francezului clasat în zona locului 250 ATP.  

Trecem la hochei și pariem încă o dată pe un duel din KHL. De la ora 17:00 se joacă Ufa – Nizhny Novgorod, partidă în care gazdele, cu un parcurs foarte bun în debutul de sezon și cu 8 puncte cucerite din 10 posibile, pornesc favorite la victorie. Pariem pe Ufa, luând în calcul și eventualele prelungiri.

Pentru ultima selecție a biletului, ne îndreptăm atenția spre fotbal. Într-un meci restanță din runda inaugurală a stagiunii din Ligue 1, Lyon luptă la Montepellier pentru succesul care o poate duce în fruntea ierarhiei. Jocurile cu Montpellier au fost de fiecare dată echilibrate, multe dintre confruntări încheindu-se nedecis. Construim pariul pornind de la această premisă, acordând însă un plus de încredere oaspeților. Pontul propus pentru înfruntarea de pe ” Stade de la Mosson” este x2.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marti, 15 septembrie

13:00: (tenis) Andujar – Muller, 1 – cota 1.22

17:00: (hochei) Ufa – Novgorod, 1 inclusiv prelungiri – cota 1.30

22:00: (fotbal) Montpellier – Lyon, X2 – cota 1.30

Cotă finală: 2.02

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.