Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm împreună investiţia. Ai aici evenimentele selectate

La ora redactării acestui articol, biletul zilei de joi încă nu era închis. Suntem, însă, în grafic. În partidele Antalyaspor – Kayserispor (scor 0-2) şi Al Ahli – Al Khor (scor 2-2) s-a marcat de cel puţin două ori, acum aşteptând deznodământul ultimul meci inclus pe bilet. Am mizat pe confruntarea Harrison – Cilic, contând pentru 16-imile tabloului masculin de la Australian Open. Pariul nostru: victorie a croatului cu handicap de -1.5 seturi (Cilic să câştige cu 3-0 sau 3-1). 

RomaniaTV.net
19 ian. 2018, 08:04
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm împreună investiţia. Ai aici evenimentele selectate

Şi astăzi redacţia www.pariuri1x2.ro combină fotbalul cu tenisul, în încercarea de a vă oferi un nou bilet câştigător. Din oferta fotbalistică a zilei extragem pariurile peste 1.5 goluri în Utrecht – AZ Alkmaar şi 2 cu handicap 0 la Caen – Marseille. In cazul în care meciul care deschide runda a 22-a din Ligue 1 se va încheia nedecis, miza ne va fi returnată (cota 1).

Pronosticul din tenis are în vedere un “derby” Kerber – Sharapova, în 16-imile probei feminine de la AO 2018, în care niciuna dintre jucătoare nu va reuşi să se impună rapid pe tabela de scor. Anticipăm game-uri destul de multe, cel puţin 19. Deloc exclus şi un “over” la seturi, în tradiţia partidelor directe.

Biletul zilei:

21:00 Utrecht – AZ Alkmaar, peste 1.5 goluri
21:45 Caen – Marseille, 2 cu handicap 0
02:00 Kerber – Sharapova, peste 18.5 gameuri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România