Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. O dublă pentru profesionişti. Vezi selecţiile de duminică

Schimbam usor ritmul pe biletul zilei de duminica. Ambele pariuri selectate au in vedere statistica pe cornere intr-un meci din Liga 1 si un altul din esalonul de elita al Suediei.  

RomaniaTV.net
23 iul. 2017, 09:36
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. O dublă pentru profesionişti. Vezi selecţiile de duminică

Biletul zilei

Djungarden este in mod traditional o formatie foarte greu de doborat acasa. Au simtit-o pe pielea lot inclusiv granzii fotbalului Suedez si se pregateste Ostersund, o trupa incomoda, dar fara pretentii deosebite. In plus, varianta propusa de redactia pariur1x2.ro nu vizeaza un succes sau puncte cucerite de gazde, ci un meci in care Djungarden va avea initiativa si se va impune la numarul de cornere. Doar in ultimele doua partide pe teren propriu, cu Sundsvall si Kalmar, Djungarden a beneficiat de 22 de lovituri de la colt!

Dinamo porneste favorita certa la victorie in jocul de acasa cu FC Botosani. Sansele ca „haita” lui Contra sa se impuna sunt importante, dar nu fara lupta. FC Botosani va incerca sa ajunga cat mai des in careul advers, iar defensiva gazdelor va trebui sa fie extrem de atenta la sarjele pe contraatac declansate de Morutan & co. Pariem pe cornere ale moldovenilor, nu foarte multe, dar cel putin 3 consemnate.

Biletul zilei

16:00 Djungarden – Ostersunds, mai multe cornere gazdele

21:00 Dinamo – FC Botosani, oaspetii peste 2.5 cornere

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.