Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pe plus cu variantele de luni şi marţi! Vezi selecţia zilei

După profitul asigurat de biletul propus luni, ieri ne-am dublat din nou investiția. Am pariat pe minimum doua reușite ale gazdelor în meciul de hochei din KHL dintre Dinamo Moscova – Khabarovsk (scor 4-2), alături de variantele peste 1.5 goluri marcate în partidele Manchester United – Manchester City (scor 1-3) si Zaragoza – Gijon (scor 2-0).

RomaniaTV.net
08 ian. 2020, 10:15
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pe plus cu variantele de luni şi marţi! Vezi selecţia zilei

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cel mai interesant meci al zilei va avea loc în Arabia Saudită. Valencia o va întâlni pe Real Madrid in cadrul semifinalelor din Super Cupa Spaniei, competiție ce are din acest sezon un nou format. În formă excelentă, trupa antrenată de Zidane are prima șansă la accederea în ultimul act al întrecerii. Noi pariem acoperit, recomandarea nostră fiind Real în șansă dublă.

Închidem combo-ul zilei de miercuri cu alte două selecții care nu ar trebui sa ne dea mari emoții. Pariem pe succesul lui Basilashvili in duelul cu Cuevas de la ATP Cup, meci programat cu începere de la ora 13:00, și pe cel puțin 4 modificări ale tabelei în Dorbirn – Vienna, dispută din prima ligă de hochei austriacă. Oaspeții au o șansă enormă de a-și betona prima poziție a ligii, contra ultimei clasate. Dornbirn a pierdut 26 din cele 33 de meciuri ale campionatului, încasând un total de 135 de goluri!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

13:00, N. Basilashvili – P. Cuevas, 1, cota 1.36
20:15, Dorbirn – Vienna, peste 3.5 goluri, cota 1.17
21:00, Valencia – Real Madrid, x2, cota 1.26
Cota finala: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.