Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Sâmbătă mizăm pe goluri şi cornere

Oferta pe fotbal devine din ce in ce mai tentanta, pe masura ce se da startul intrecerilor interne europene. Acesta este si motivul din care biletul zilei propus astazi de redactia www.pariuri1x2.ro este alcatuit exclusiv din ponturi pe fotbal. 

RomaniaTV.net
22 iul. 2017, 08:29
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Sâmbătă mizăm pe goluri şi cornere

Biletul zilei

Variante simple si logice au fost selectate pentru doua dispute ce ne vor oferi cu siguranta spectacol. Mizam pe cel putin 2 modificari ale tabelei in partida de Cupa Ligii Scotiei dintre Clyde si Dumbarton, dar si la derby-ul primei etape din Elvetia, Young Boys – FC Basel. Pariul ar fi iesit fara emotii in ultimele 6 dueluri directe.

Un pont usor mai indraznet, care vizeaza, insa, tot o forma de spectacol, avem la cea mai interesanta disputa a etapei secunde din Liga 1. CFR Cluj si Viitorul tintesc toate cele 3 puncte ale confruntarii directe, una ce se anunta disputata si cu multe faze de poarta. Sunt sanse excelente sa asistam la la cel putin 2 goluri si in duelul de la Cluj, dar pariul inclus pe bilet de redactia pariuri1x2.ro vizeaza cornerele, cel putin 9 in meci. In dubla din play-off-ul sezonului anterior s-au consemnat 20 de lovituri de la colt, cate 10 pe meci.

Biletul zilei

17:00 Clyde – Dumbarton, peste 1.5 goluri

20:00 Young Boys – FC Basel, peste 1.5 goluri

21:00 CFR Cluj – Viitorul, peste 8.5 cornere

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.