Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ţintim al 11-lea combo de profit al lunii! În selecţie, hochei şi fotbal

Încă o zi pe plus! Ieri am pariat pe minim 3 goluri in partida de hochei dintre Novosibirsk si Dinamo Moscova, câștigată de oaspeți cu 4-2, și pe două sau mai multe modificări ale scorului în partidele Hammarby – Lech Poznan si FC Midtjylland – Young Boys. Polonezii au câștigat clar în Suedia, scor 3-0, un rezultat identic, dar favorabil gazdelor, fiind consemnat în partida de la Herning. 

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 08:52
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ţintim al 11-lea combo de profit al lunii! În selecţie, hochei şi fotbal

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

„Deschidem” cota 2 de astăzi cu o selecție din fotbal. Ne îndreptăm atenția către calificările Ligii Europa, acolo unde Tottenham înfruntă  în deplasare formația bulgară Lokomotiv Plovdiv. Chiar dacă Mourinho nu va utiliza cel mai bun ”11”, diferența de valoare dintre cele două este prea mare pentru lua în calcul altă variantă decât 2 solist.

Așa cum v-am obișnuit în ultima perioadă, includem pe biletul zileiu și o variantă de pariere extrasă din hocheiul rusesc. Ne oprim la Spartak Moscova – St. Petersburg,  un nou meci pregătit să livreze spectacol și goluri multe. Mizăm pe cel puțin 4 goluri marcate, o linie extrem de joasă în raport cu  felul în care cele două au debutat în acest sezon.   Remarcăm faptul că formația vizitatoare vine dupa 4 partide în care s-au marcat cel puțin 6 goluri! Golaveraj interesant și pentru Spartak, ce a marcat de 14 ori și a primit 18 goluri, în doar 6 runde.

Închidem cota 2 de astăzi așa cum am început-o. Pariem pe o a două confruntare din Liga Europa și mai exact pe meciul Backa Topola – FCSB. Bucureștenii au probleme de lot, după cazurile de Covid trupei noastre, alături de valoarea superioară a unui lot din care nu vor lipsi jucători importanți, precum Coman, Moruțan sau Man, capabili să spargă redutele formației clasate doar pe locul 4 în ediția anterioară a primei ligi din Serbia.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 17 septembrie
19:00 Lok. Plovdiv – Tottenham, 2 – cota 1.20
19:30 Sp. Moscova – St. Petersburg, peste 3.5 goluri – cota 1.36
22:00 Backa Topola – FCSB, X2 – cota 1.25
Cotă finală: 2.04

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.