Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Weekend perfect. Primul combo al săptămânii este aici

Redacția www.pariuri1x2.ro și-a atins și ieri ținta. După biletul verde” de sâmbătă, ieri a fost propus al 12-lea combo câștigător al lunii. Profitul a venit simplu, prin intermediul pronosticului pe goluri, peste 2.5, în Heracles – PSV (scor 1-2) și pontului pe 9 sau mai multe cornere în derby-ul Lyon – PSG. Au fost 10, 7 în dreptul liderului din Ligue 1, învins însă pe tabelă cu scorul de 2-1.

RomaniaTV.net
22 ian. 2018, 08:02
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Weekend perfect. Primul combo al săptămânii este aici

Biletul zilei

Trei pariuri alcătuiesc primul bilet al săptămânii. Mizăm pe goluri puține, maximum 3, în Paris FC – AC Ajaccio, meci din Ligue 2 cu implicații majore în batalia pentru promovare și avem un nou pont pe cornere. Considerăm că Swansea nu va beneficia de prea multe faze de poartă în confruntarea din această seară cu Liverpool, una în care trupa lui Klopp, în formă, superioară valoric și cu moralul la cote maxime, se va instala încă din primul minut la conducerea ostilităților.

Închidem biletul cu o sugestie din tenis. Dimitrov are prima șansă la Australian Open, în sfertul cu Edmund, jucător pe care l-a învins deja o dată în acest an, pe 5 ianuarie, la Brisbane. Nu scoatem din calcule, însă, un meci echilibrat, motiv din care ne luăm mici măsuri de precauție.

Biletul zilei

Swansea – Liverpool, gazdele sub 4.5 cornere

Dimitrov – Edmund 1 cu handicap +1.5 seturi

Paris FC – AC Ajaccio, sub 3.5 goluri

Cota finală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.