Divorţul dintre Bill şi Melinda Gates se prefigura încă din 2019. Greşeala peste care Melinda nu a putut trece

Bill şi Melinda Gates au pus capăt unei căsnicii de 27 de ani la începutul lunii mai 2021. Însă gândul separării de magnat a bătut-o pe Melinda încă din 2019, deranjată fiind de legăturile soțului ei cu pedofilul Jeffrey Epstein, relatează Insider.

10 mai 2021, 16:05
Divorţul dintre Bill şi Melinda Gates se prefigura încă din 2019. Greşeala peste care Melinda nu a putut trece
Bill, Melinda Gates si Jeffrey Epstein. Sursa FOTO: currentnewstv.in

Divorţul dintre Bill şi Melinda Gates a avut loc „după o îndelungă considerare și multă muncă pentru relație„, aşa cum ambii scriseseră pe reţelele proprii de socializare. Decizia a venit ca un șoc pentru organizațiile de filantropie în care aceștia sunt implicați, însă Melinda a avut discuții cu avocați specializaţi în divorțuri încă din 2019, înainte de a depune cererea la instanță, informează Wall Street Journal.

Soția miliardarului a declarat în actele de divorț că mariajul lor este „rupt iremediabil”.

Divorţul dintre Bill şi Melinda Gates se prefigura din 2019. Melinda nu l-a putut ierta pe Bill

Cei doi nu au dezvăluit de ce au luat această decizie, însă Wall Street Journal a speculat că principalul motiv al divorţului ar fi fost legătura lui Bill cu pedofilul Jeffrey Epstein, peste care Melinda nu ar fi putut să treacă.

Potrivit WSJ, prietenia lui Bill cu Epstein – care deja pledase vinovat pentru sex cu minore înainte de a se întâlni pentru prima dată cu Gates în 2011 – încă o „bântuie” pe soția cofondatorului Microsoft.

Citeste si Melinda Gates, vacanţă de lux după anunţul divorţului de fondatorul Microsoft. Doar cazarea o costă 100.000 de dolari pe zi

Bill şi Melinda Gates se întâlniseră în septembrie 2013 cu Epstein la vila sa din New York. În urma acestei întâlniri, Melinda a rămas cu un gust amar. Nevasta miliardarului a afirmat că a simţit disconfort în prezenţa fostului finanțist condamnat pentru infracțiuni sexuale, potrivit The Daily Beast. Conform aceleiaşi surse, Melinda Gates le-ar fi mărturisit unor multor prieteni că resimte furie din cauza relației soțului ei cu Epstein.

Melinda și-a sunat avocații de mai multe ori după ce New York Times a dezvăluit în octombrie 2019 întâlnirea dintre Bill Gates și Epstein, arată documente consultate de jurnaliștii de la Wall Street Journal.

Citeste si Bill Gates şi Melinda aveau o relaţie deschisă, dezvăluiri de culise. Miliardarul îşi putea petrece timpul alături de fosta iubită, la o cabană de pe plajă

Relaţia profesională dintre Bill şi Melinda va continua şi dincolo de separare

Totuşi, deşi urmează să se separe pe cale legală, Bill şi Melinda vor lucra împreună la fundația pe care au fondat-o împreună.

Epstein a fost găsit spânzurat în celula sa de închisoare pe 10 august 2019, moartea sa alimentând numeroase teorii ale conspirației.