Bill Gates, anunţ la COP26: „Fundația va oferi 315 milioane de dolari suplimentar în următorii trei ani”

Bill Gates a făcut un anunţ la COP26, unde a declarat că fundaţia va oferi 315 milioane de dolari suplimentar în următorii trei ani unei organizații uimitoare numită CGIAR. Miliardarul a considerat că o revoluție industrială verde e necesară pentru a opri schimbările climatice,

03 nov. 2021, 19:35
Bill Gates, anunţ la COP26: „Fundația va oferi 315 milioane de dolari suplimentar în următorii trei ani”
Bill Gates, anunţ la COP26

Bill Gates, anunţ la COP26. Într-un discurs privind schimbările climatice, miliardarul a considerat că o revoluție industrială verde e necesară pentru a opri schimbările climatice, pentru a proteja comunitățile vulnerabile și să pună lumea pe o cale a progresului, arată publicația Forbes.

Bill Gates, anunţ la COP26

Cel mai recent proiect susținut de Fundația Bill și Melinda Gates — inițiativa Agriculture Innovation Mission for Climate (AIM4C), lansată de Statele Unite și Emiratele Arabe Unite, numără peste 30 de țări membre.

Ca parte a muncii noastre cu AIM4C, anunț astăzi că fundația va oferi 315 milioane de dolari suplimentar în următorii trei ani unei organizații uimitoare numită CGIAR.

CGIAR sprijină cercetarea agricolă inteligentă din punct de vedere climatic pentru a ajuta dolari micii fermieri din lumea în curs de dezvoltare”, a declarat Bill Gates.

Cofondatorul Microsoft a reflectat, de asemenea, asupra progresului înregistrat până acum de inițiativele sale de sprijinire a tehnologiilor de combatere a schimbărilor climatice, de când au fost anunțate pentru prima dată la COP21 de la Paris, în 2015.

Citeşte şi: Bill Gates investeşte 120 de milioane USD pentru a facilita accesul la un medicament împotriva COVID-19

Bill Gates te învaţă în ce să investeşti după pandemie

Bill Gates

a declarat într-un interviu difuzat miercuri, în cadrul summitului virtual SOSV Climate Tech Summit, că Tesla este în trend.

Miliardarul se așteaptă, de asemenea, ca inovația în domeniul climei să ducă la un Microsoft, un Google și un Amazon pentru investitori. Pentru „cineva care nu-și poate permite riscul sau dacă se așteaptă la randamente pe termen scurt”, spune Gates, „m-aș uita în altă parte”.

Compania de mașini electrice condusă de Elon Musk și-a dublat valoarea în ultimul an și a crescut cu peste 2.000% în ultimii cinci ani. El prezice că aceste business-uri vor putea ajunge următoarele Microsoft, Google sau Amazon.