Bill Gates, nou plan de eradicare a unei boli grave. Virusul extrem de periculos despre care vorbește miliardarul!

Bill Gates vine cu un anunţ surprinzător. Miliardarul a avut mai multe întrevederi cu primul ministru pakistanez Imran Khan cu privire la campania de eradicare a poliomielitei din țară.

05 iul. 2021, 17:14
Bill Gates, nou plan de eradicare a unei boli grave. Virusul extrem de periculos despre care vorbește miliardarul!

Bill Gates, nou plan de eradicare a unei boli grave. Convorbirea dintre cei doi a fost purtată la telefon. Premierul Khan a vorbit telefonic cu Bill Gates, co-președintele Fundației Bill & Melinda Gates. În cadrul discuțiilor purtate, cei doi oficiali au făcut un schimb opinii în legătură cu campania anti-poliomielită, care este în curs de desfășurare.

Bill Gates, nou plan de eradicare a unei boli grave. Virusul extrem de periculos despre care vorbește miliardarul!

Premierul Khan a vorbit telefonic cu Bill Gates, co-președintele Fundației Bill & Melinda Gates. În cadrul discuțiilor purtate, cei doi oficiali au făcut un schimb opinii în legătură cu campania anti-poliomielită, care este în curs de desfășurare.

Cei doi au mai vorbit și despre provocările de sănătate publică generate de pandemia COVID-19, se arată într-o declarație a biroului primului ministru.

„Primul ministru a reafirmat că eradicarea poliomielitei a rămas o prioritate națională crucială pentru guvern și că se depun eforturi serioase în continuat pentru a intensifica în continuare campania anti-poliomielită în toată țara. În ciuda provocărilor impuse de criza COVID-19, se fac eforturi pentru a realiza un Pakistan liber de poliomielită”, se menționează în declarație.

Citeşte şi: Bill Gates a anunţat sfârşitul pandemiei. Milionarul a spus perioada în care lucrurile vor reveni la normal: Afacerile se vor redeschide, oamenii vor merge la evenimente publice
Imran Khan a ținut să îi mulțumească co-fondatorului Microsoft pentru fundația sa caritabilă, mai ales în domeniul polio, promovând servicii universale de sănătate și combatere a bolilor infecțioase. Amintim faptul că acuzațiile adresate Fundației Gates de către ONG-ul britanic Global Justice au ridicat mule îngrijorări, iar criticile au vizat legătura prea directă dintre familia Gates și guvernele mondiale.

Totodată, de cele mai multe ori, misiunea reală a Fundației nu s-a concentrat atât pe ajutorul acordat populației, cât pe favorizarea dezvoltării multinaționalelor și îndeplinirea obiectivelor politicienilor locali.

Pe de altă parte, Bill Gates a respins astfel de critici, subliniind faptul că practicile considerate „nefavorabile” pentru populație nu au fost altceva decât rezultatul diferenței dintre nevoile oamenilor și posibilități.

Citeşte şi: Bill Gates a avut mai multe tentative de a-şi înşela soţia, cu angajate de la Microsoft. Mai multe femei acuză că au primit avansuri de la miliardar