Black Friday 2021. Iată care sunt magazinele participante și la ce trebuie să aibă grijă românii în perioada de reduceri!

Anul acesta, țara noastră va organizează Black Friday în data de 12 noiembrie 2021. Potrivit tradiției americane, Black Friday 2021 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 26 noiembrie 2021.

20 oct. 2021, 09:26

Black Friday 2021. De altfel, românii trebuie să fie foarte atenți pentru că e posibil ca și anul acesta, așa cum ne-am obișnuit deja, să avem două perioade de reduceri care se pot extinde pe două weekendrui sub numele de Black Weekend.

Black Friday 2021. Iată care sunt magazinele participante și la ce trebuie să aibă grijă românii în perioada de reduceri!

Emag e cea mai mare companie din România care oferă promoții unice de Black Friday românilor. Din cauză că este cea mai mare companie de profil din România ceilalți retaileri setează Black Friday concomitent cu eMAG.

”Anul acesta, clienții vor avea parte, mai mult decât oricând, de categorii noi de produse în ofertă și de livrare flexibilă, la orice oră din zi și din noapte, în rețeaua easybox, care s-a dezvoltat accelerat în ultimii doi ani, de la 200 de unități în octombrie 2019 la 2.000 în octombrie 2021.”, spune compania.

Sărbăroarea „Black Friday” (Vinerea Neagră – n.r.) a apărut în anii 60, desemnând ziua de debut a cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă. Aceasta este prima zi de după Ziua Recunoștinței (Thanksgiving Day), care se sărbătorește în Statele Unite în a patra joie din luna noiembrie. Astfel, adevăratul Black Friday are loc în ultima vineri din luna noiembrie.

Citește și: Black Friday 2021. Altex promite reduceri uriașe și stocuri suficiente la toate categoriile de produse. Când începe cel mai așteptat eveniment de shopping al anului
Lunea de după Black Friday este „Cyber Monday”, când retailerii americani oferi și mai multe reduceri. eMAG este compania care a demarat prima oară Black Friday în România, în anul 2011. Compania a înregistrat anul trecut 12,4 milioane de vizite pe site-ul său. În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi și produse pentru îngrijirea locuinței. Comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday.

În galeria foto puteți vedea care sunt magazinele participante anul acesta la Black Friday

Citește și: Elena Gheorghe, PayU România, despre Black Friday: În acest an ne aşteptăm la o creştere de 10-15%