BLASFEMIE. A apărut BIBLIA în care DUMNEZEU e înlocuit cu KANYE WEST

Publicat: Marţi, 07 Aprilie 2015 11:38 // Actualizat: Marţi, 07 Aprilie 2015 11:38 // Sursa: romaniatv.net

Fanii care caută îndrumare spirituală şi iluminare divină din partea lui Kanye West au la dispoziţie un nou text din care să se inspire, odată cu publicarea volumului "The Book of Yeezus", o versiune a Bibliei în care fiecare menţionare a lui Dumnezeu este înlocuită cu "Kanye" sau "Yeezus".

Foto: noisey.vice.com

Textul este, în esenţă, "Facerea" sau "Geneza", prima parte a Vechiului Testament creştin, dar, în loc ca geneza lumii să fie atribuită lui Dumnezeu, textul spune: "La început, Kanye a creat cerul şi pământul... Şi Kanye a spus să fie lumină şi s-a făcut lumină", scrie eva.ro.

Acest "volum de artă" a fost publicat de trei fraţi din Statele Unite ale Americii, care vând cartea prin intermediul site-ului etsy.com, pentru 18,7 euro bucata. 

Citeşte şi Kim Kardashian face sex de 500 de ori pe zi cu Kanye West. Vrea să rămână gravidă

Potrivit celor trei fraţi, volumul "The Book of Yeezus" nu a fost publicat pentru a-l lua în derâdere sau, dimpotrivă, pentru a-l lăuda pe rapperul american Kanye West, ci mai degrabă oferă "o perspectivă proaspătă asupra a cum ar putea arăta Biblia în lumea modernă".

"Fiecare generaţie ridică pe umerii săi un superstar, într-atât de relevant încât acesta ajunge să acompanieze acea generaţie în evoluţia ei, fiind o parte a ei şi formând, în cele din urmă, identitatea acesteia.

Citeşte şi Tainele Sfintei Scripturi: Lucruri neştiute despre Biblie care te vor fascina GALERIE FOTO

Astfel de simboluri din trecut au fost Frank Sinatra, Marilyn Monroe, John Lennon sau Michael Jackson. Pentru această generaţie, Generaţia Y, Kanye West nu oferă doar cel mai mare spectacol, ci, într-un anume fel, este şi o figură spirituală", au spus editorii volumului.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Biblia blasfemie Kanye West Kanye West biblie Kim Kardashian SUA
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 apr 12:12
...Fanii care caută îndrumare spirituală şi iluminare divină din partea lui Kanye West au la dispoziţie un nou text din … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
07 apr 11:52
...cu publicarea volumului “The Book of Yeezus”, o versiune a Bibliei în care fiecare menţionare a Citește mai departe…   ...
07 apr 11:46
...volumului “The Book of Yeezus”, o versiune a Bibliei în care fiecare menţionare a Citește mai departe… : BLASFEMIE. A apărut BIBLIA în care DUMNEZEU e înlocuit cu KANYE WEST ...
1
EUR
4.8365
RON
07 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H