BLESTEM sau MAGIE: La ce a dat naştere o femeie depăşeşte orice IMAGINAŢIE

Anna Mbizi, o femeie de origine nigeriană, a aflat de la medic că este însărcinată în 5 luni. La un moment dat, a simţit dureri asemănătoare cu contracţiile uterine şi a crezut că este vorba despre un avort spontan.  

RomaniaTV.net
12 ian. 2014, 11:43

Femeia de 38 de ani a avut însă un şoc, când din uterul ei, care prezenta simptomele unei naşteri, nu a expulzat un făt de 5 luni. În urmă cu  trei luni, ginecologul său îi spusese că poartă o sarcină de 2 luni şi că aceasta ar decurge normal. Dar peste trei luni, din uterul ei nu a expulzat un făt de 5 luni, ci un vierme.

Bizara poveste s-a petretrecut într-o zi de duminică, când Anna Mbizi, în loc să expulzeze un făt din uterul ei, a expulzat un vierme imens, de 38 de centimetri lungime. „Am examinat-o pe femeie acum trei luni şi părea că are o sarcina normală, de 2 luni, dar când s-a întors duminică seara, nu mai exista nici un semn că ar fi gravidă, ci doar semne de presiune asupra ţesutului uterin”, a declarat ginecologul care o îngrijea.

Citeşte şi Medicii s-au ÎNGROZIT: Ce ţinea în BURTĂ, de ZECI DE ANI, o columbiancă

Femeia s-a speriat şi, superstiţioasă cum e, crede că la mijloc ar fi vreun blestem sau o vrăjitorie. O bănuieşte pe una dintre vecinele sale, care îi datorează suma de 150 de dolari. În plus, iubitul ei, care era încântat că va deveni tată, acum ar vrea să o părăsească pe femeie, după ce a văzut ce a ieşit din ea.