Blestemul unui bloc de Cluj. Fiica unui preot s-a sinucis la 18 ani în acelaşi loc în care o studentă franceză şi-a pus capăt zilelor

O tânără a murit după ce s-a aruncat de la etaj pe o stradă din Cluj în apropierea Spitalului de Recuperare. Acum câțiva ani, din același bloc a sărit o studentă din Franța, de la UMF Cluj.

06 sept. 2022, 22:15
Blestemul unui bloc de Cluj. Fiica unui preot s-a sinucis la 18 ani în acelaşi loc în care o studentă franceză şi-a pus capăt zilelor

UPDATE o tânără de 18 ani s-a sinucis la Cluj . „La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Un influencer cunoscut pe Tik Tok a murit la 21 de ani. Tanya Pardazi a avut un tragic accident de parașutism

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au fost sesizați, prin apel la 122, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii au pronunțat decesul.

Aceasta s-ar fi aruncat de la etajul 12 al unui bloc. Trupul tinerei va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

El e Liviu, tânărul de 35 de ani mort în Lefkada. Era în vacanță cu prietenii și au intrat în apă, în ciuda valurilor periculoase