Blocaj la metrou: circulaţia este oprită pe o magistrală

Circulaţia pe magistrala Pipera- Berceni este îngreunată în acest weekend. Două staţii sunt blocate pentru că cei de la Metrorex au decis să gareze în subteran trenurile care în mod normal ajungeau în depoul de la suprafaţă, de la capătul Magistralei Pipera – Berceni.

RomaniaTV.net
14 ian. 2017, 06:03
Blocaj la metrou: circulaţia este oprită pe o magistrală

Circulaţia între staţiile de metrou Berceni şi Dimitrie Leonida se desfăşoară pe o singură linie în ambele sensuri. Conducerea Metrorex a luat această decizie pentru că în ultima vreme au fost înregistrate temperaturi foarte scăzute şi exista posibilitatea să îngheţe monitoarele trenurilor sau să apară alte probleme tehnice. Trenurile vor rămâne garate în subteran până duminică seară.

Cei care vor să ajungă de la staţia Piaţa Sudului la staţia Berceni trebuie să ia metroul de la linia unu.

„S-a implementat această măsura ca urmare a condiţiilor meteo, cu temperaturi foarte scăzute care impun gararea trenurilor în tunel astfel încât începând de luni 16 ianuarie2017, când se aşteaptă un flux mai mare de pasageri, circulaţia să se poată desfăşura la capacitate maximă, cu toate trenurile”, au precizat reprezentanţii Metrorex.

Pe restul tronsonului Magistralei 2, circulaţia se desfăşoară normal.

Citeşte şi Metrorex cumpără carduri contactless pentru noul sistem de acces la metrou. Se va intra din nou şi cu cardurile RATB