De ce a ales Catinca Roman să nu se căsătorească: „Am făcut multe greșeli”

Catinca Roman a vorbit pentru prima oară, după moartea tatălui ei. Creatoarea de modă a dezvăluit cum a trecut peste mometele grele din ultimul an.

01 nov. 2022, 21:07
De ce a ales Catinca Roman să nu se căsătorească: „Am făcut multe greșeli”

Viața creatorei de modă s-a schimbat radical îm ultimul timp. Catinca Roman a traversat o perioadă delicată din viața ei, pe care a depășit-o cu mult curaj.Timp de un an a stat departe de ochii lumii, pentru au avut loc schimbări majore care au dat-o peste cap.

Moartea tatălui ei a fost un factor important pentru deciziile pe care aceasta le-a luat, iar pentru că oamenii din jur o judecau de ani buni, a decis să își restrângă grupul de prieten și sa fie mai atentă la oamenii care îi sunt aproape.

Citește și: În ce condiții trăiește Mioara Roman. Oana Roman a primit imagini de la centrul în care mama sa e internată: „Se bucură”

Catinca Roman a suferit de depresie

În cadrul emisiunii „Teo Show”, Catinca Roman și-a pus sufletul pe tavă și a povestit cele mai grele momente din viața ei.

În urmă cu mai puțin de o lună, tatăl ei a murit, iar mama sa, Mioara Roman, a fost supusă unei intervenții chirurgicale dificile. Fiica ei, Calina a suferit mai multe atacuri de panică, Aceste lucruri au fost greu de digerat pentru creatoarea de modă, aceasta declarând că a dus o luptă grea cu depresia, insomniile și anxietatea.

„Am avut probleme cu mama, de sănătate. Ceva probleme de sănătate cu Calina, după care a intervenit evenimentul cu moartea tatălui. Am avut depresie, am avut insomnii, am avut stări de anxietate…Tata a vrut să fie incinerat și să nu fie nimeni, să fiu doar eu, numai că toți prietenii lui a vrut să vină să-și ia rămas bun…A lăsat un gol destul de mare, adică, și acum, după aproape o lună, mă trezesc că îmi caut telefonul să-l sun”, a spus femeia.

Citește și: Catinca Roman este în doliu! Tatăl ei a murit: „Un bon viveur și un bărbat elegant”

De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman

Fiica Mioarei Roman a mărturisit că de-a lungul vieții a luat mai multe decizii greșite, dar cel mai mare regret al ei este că nu s-a căsăstorit niciodată. A fost judecată că a făcut un copil cu un bărbat cu mult mai tânăr decât ea, și chiar dacă la acel moment nu i-a păsat, acum îi pare rău pentru deciziile de la acel moment.