Boala cumplită de care suferea Ovidiu Danci. Ultimele imagini înainte să moară, arăta complet schimbat

Ovidiu Danci, balerinul de numai 39 de ani de la Dansez pentru tine s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Acesta s-a luptat nu cu una, ci cu două boli cumplite care i-au adus, în cele din urmă, sfârșitul.

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 13:37

Ovidiu Danci a devenit cunoscut în urma participării la Dansez pentru tine, de la Pro TV. Ulterior, acesta și-a deschis și o școală de balet ce îi purta numele și era extrem de apreciat pentru munca sa. Din păcate, în urmă cu puțin timp, acesta a fost diagnosticat cu o boală cruntă, dar și cu o formă severă de leucemie.

Citeşte şi: Balerinul Ovidiu Danci a MURIT. Fostul concurent de la „Dansez pentru tine” suferea de leucemie

Ovidiu Danci a ajuns pe mâna medicilor joia trecută, fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și introdus la Terapie-Anestezie Intensivă de vineri. Starea sa de sănătate s-a agravat însă, în ultimele zile, iar decesul a survenit rapid. Ovidiu Danci, cunoscut și pentru faptul că a jucat în mai multe seriale românești, era fondatorul unei școli de balet, care îi purta numele. Ovidiu Danci avea numai 39 de ani și a sperat, până în ultima clipă, că va ieși învingător din lupta cu boala care îl măcina de o bună perioadă de timp.

Eu, Ovidiu Danci, de azi, ma retrag de la scoala de balet din cauza gravelor probleme de sanatate! Noua directoare a școlii este Laura Boldor în care am încredere maxima și îi mulțumesc pentru tot sprijinul acordat, nu a fost puțin! Vă multumesc!”, este mesajul pe care Ovidiu Danci l-a publicat pe pagina de Facebook a Școlii de Balet Ovidiu Danci din Bistrița, pe data de 4 iunie, cu nici două săptămâni înainte de a se stinge din viață.

Sute de oameni i-au trasnis atunci measje de încurajare, însătătoșire grabnică și cu toții așteptau ca Ovidiu Danci să învingă boala și să se întoarcă acolo unde îi era locul, în sala de dans, alături de elevii care îi aduceau zâmbetul pe buze.

 

O cafea bună poate să-ți însenineze ziua, este important sp trăiești în prezent”, este mesajul pe care dansatorul Ovidiu Danci l-a publicat pe pagina lui de Facebook pe data de 27 mai, cu trei săptămâni înainte de a muri. Artistul era complet transformat de suferința prin care trecea, dar avea încă puterea de a se bucura de lucrurile mărunte.

Ovidiu Banci a fost balerin

Balerinul a studiat dansul încă de la vârsta de 10 ani la Școala de Coregrafie Octavian Stroia. Ulterior a fost admis la Liceul de Arte „Octav Băncilă”, fiind angajat imediat după absolvire la Teatrul Oleg Danosvki din Constanța. Cu balerinii din Constanța a și mers în turneu în întreaga Europă.

Ovidiu Danci a primit o bursă la Academia de Balet din Munchen, fiind singurul român care a terminat academia ca bursier. A participat la Dansez pentru Tine și a jucat în mai multe seriale românești. A interpretat, printre altele, și primul travestit dintr-un serial românesc.