Boc: Ioana Băsescu NU va candida la parlamentare în Cluj, este notar, nu membru PDL

Emil Boc spune că fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, nu va candida din partea PDL la alegerile parlamentare într-un colegiu din Cluj adăugând că aceasta nu şi-a manifestat niciodată o astfel de intenţie, iar informaţiile pe această temă sunt doar "speculaţii de presă".

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 07:36
Boc: Ioana Băsescu NU va candida la parlamentare în Cluj, este notar, nu membru PDL

Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu se pune problema unei candidaturi a Ioanei Băsescu la alegerile parlamentare în judeţul Cluj.

„Ioana Băsescu nu va candida la parlamentare la Cluj. Nu şi-a manifestat niciodată o asemenea intenţie. Totul este o simplă speculaţie de presă. Ioana Băsescu este notar şi nu este membru al PDL. Am făcut aceste precizări pentru a răspunde speculaţiilor din presă”, precizează fostul premier.

La rândul său, preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, joi, pentru Mediafax, că informaţiile privind o posibilă candidatură a Ioanei Băsescu la Cluj reprezintă o „invenţie totală”.

Presa a relatat, în ultimele zile, citând surse din PDL, că Ioana Băsescu ar putea deveni senator sau deputat întrucât s-ar pregăti să candideze din partea PDL la alegerile parlamentare într-un colegiu din Cluj. Ioana Băsescu îşi anunţase în această vară intenţia de a se înscrie în partidul condus de Mihail Neamţu, Noua Republică.