Bogdan de la Ploieşti, la moaştele Sfintei Paracheva. Manelistul a imortalizat momentul

Bogdan de la Ploieşti a mers la Iaşi, la moaştele Sfintei Paracheva, care au fost sărbătorite de românii ortodoxi pe data de 14 octombrie. Printre miile de pelerimi care s-au strâns la Catedrala Mitropolitană s-a numărat şi cunoscutul cântăreţ.

16 oct. 2022, 12:38
Bogdan de la Ploieşti, la moaştele Sfintei Paracheva. Manelistul a imortalizat momentul
Bogdan de la Ploieşti, la moaştele Sfintei Paracheva

Bogdan de la Ploieşti, la moaştele Sfintei Paracheva. Manelistul este un adevărat credincios, astfel că a mers să se roage şi să se închine la una dintre Sf. Cuvioasă Parascheva. Pentru că este extrem de activ pe reţelele de socializare, a decis să împărtăşească cu publicul lui acest moment.

Citeşte şi: Bogdan de la Ploiești a apărut cu nasul bandajat pe aeroport. Ce a pățit celebrul manelist VIDEO

Bogdan de la Ploieşti, la moaştele Sfintei Paracheva

Manelistul a decis că este timp și pentru puțină pace sufletească în viața lui, așa că a dat o fugă până la Iași pentru a se ruga la moaștele Sfinte Parascheva, alături de alți pelerini din întreaga țară.

Mii de creștini din toată țara au venit la pelerinajul ce se ține în fiecare an pe data de 14 octombrie. Printre miile de pelerini s-a aflat și Bogdan de la Ploiești care a venit să se roage. Manelistul a stat la coadă ore în șir pentru a ajunge la moaște, dar într-un final a izbutit.

Bogdan de la Ploiești, declarație de dragoste pentru Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au fost în atenția publicului după ce au avut mai multe apariții surprinzătoare împreună. Până acum au fost în două vacanțe, una în Santorini și una în Dubai, unde s-au distrat de minune.

Lucrurile au devenit complicate atunci când Bogdan și Cristina au început să își arate dragostea pe care și-o poartă reciproc, în public.

În timpul unui eveniment pe care cei doi l-au avut seara trecută în București, Bogdan i-a făcut dansatoarei o declarație de dragoste care i-a surprins pe cei toți prezenți. Declarația a venit la numai câteva ore după ce Cristina a negat relația, spunând că între ea și cântăreț nu există nimic.