Bogdan Mocanu şi Jador de la Puterea Dragostei, suspecţi de coronavirus: „Am stat aproape non-stop cu el. Era foarte îngrijorat”

În ultima vreme, tot mai multe vedete din showbiz au fost confirmate cu noul coronavirus. Cea mai recentă veste vine de la doi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei, care sunt suspecţi de Covid-19.

RomaniaTV.net
08 oct. 2020, 18:22
Bogdan Mocanu şi Jador de la Puterea Dragostei, suspecţi de coronavirus: „Am stat aproape non-stop cu el. Era foarte îngrijorat”

Se pare că totul a pornit de la un membru al formației lui Jador, care a fost depistat pozitiv. Bogdan Mocanu a povestit pe reţelele de socializare cum s-a întâmplat totul și spaima prin care a trecut.

Cei doi nu știu dacă au fost infectați, așteaptă să vadă cum va decurge situația. Cum facem în condițiile în care două zile am stat aproape non-stop cu el. Mă sună Jador să îmi spună că un băiat de la el din formație a fost testat pozitiv cu coronavirus. Și a început să îmi spună simptomele pe care le are. Era foarte îngrijorat. De unde să se prindă COVID-ul de noi…, a povestit Bogdan Mocanu pe Instragram.

Jador este destul de îngrijorat de situaţia în care se află, însă Bogdan Mocanu nu își face pere mari probleme. Chiar dacă ultimele zile le-a petrecut împreună cu Jador, Mocanu s-a arătat destul de liniștit.

Mai mult, acesta a încheiat subiectul o mică glumă, fiind sigur că virusul nu se apropie de el. De unde să se prindă COVID-ul de noi. Că nu ne suporta nici COVID-ul, nu ne vrea, a concluzionat Bogdan.

Primul cuplu de la Puterea Dragostei care se căsătoreşte. Când va avea loc nunta: „Vrem să facem totul ca la regi şi regine”

Dezvăluiri-bombă făcute de câştigătorul de la „Puterea Dragostei”

Bogdan Mocanu, câştigătorul show-ului „Puterea Dragostei” a devenit celebru la are 23 de ani. Tânărul a început să lucreze încă de la o vârstă fragedă, și, după mai multe job-uri în saloanele de tuns și de tatuaje a ajuns să lucreze chiar ca model.

Bogdan Mocanu nu are amintiri tocmai plăcute din lumea modelingului. Acesta susține că făcea extrem de puțini bani, iar dacă ar fi vrut să-și crească încasările, ar fi trebuit să facă amor pe bani, propunere pe care a primit-o de la cei din industrie.

Nu spun ca parintii nu m-au ajutat, m-au ajutat si ei cat au putut (…) Daca iti spun cate job-uri am schimbat pana acum. Am lucrat in cateva saloane, faceam tatuaje, tundeam… Am muncit si ca model, dar mai mult ca sa cunosc gagici. Banii erau foarte putini. Ca sa castigi bani mai multi nu spun ce trebuie sa faci. Intelegi tu!„, a dezvăluit Bogdan Mocanu.